Άντζελα Δημητρίου: «Σε μένα οφείλει την επιτυχία της η Lady Gaga»

0

Άντζελα Δημητρίου: «Σε μένα οφείλει την επιτυχία της η Lady Gaga»

Σε μια δήλωση-έκπληξη που αναμένεται να συζητηθεί προχώρησε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία αποκάλυψε ότι σε αυτήν οφείλει την επιτυχία της η διάσημη αμερικανίδα σταρ της ποπ, Lady Gaga

Σε συνέντευξη της στο κοσμικό περιοδικό ΤΣΟΚ που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, η Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει τη σχέση της με τη διάσημη ποπ σταρ και μιλάει για τη φιλία που τις συνδέει εδώ και χρόνια.

«Με τη Γκάγκα γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Την είχα γνωρίσει στη Νέα Υόρκη όταν ήμουνα σε περιοδεία και αυτή ήταν ακόμα άγνωστη. Κατάλαβα αμέσως ότι το κοριτσάκι αυτό είχε ταλέντο. Είδα στο βλέμμα της αυτή τη σπίθα που έχω κι εγώ» λέει στη συνέντευξη η Άντζελα Δημητρίου.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτή ήταν που πρότεινε στη Gaga να προσθέσει τον τίτλο «Λαίδη» στο όνομα της. «Της εξήγησα πόσο είχε βοηθήσει στη δική μου επαγγελματική επιτυχία. Άλλαξε αμέσως το όνομα της και τα αποτελέσματα τα γνωρίζετε» προσθέτει η Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε μάλιστα ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει κοινό άλμπουμ με ρεμίξ των επιτυχιών και των δύο σταρ. «Οι ρεμίξεις μου αρέσουν πολύ» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ήδη έχουν αρχίσει να γράφονται διασκευές όπως το «Είναι Κάτι Paparazzi» και το «Κάνω Καμπάκ Στο Bad Romance Σου».

Στη συνέντευξη, η Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτει επίσης ότι τη δεκαετία του ’80 της είχε γίνει πρόταση γάμου από Άγγλο λόρδο, την οποία όμως απέρριψε γιατί, όπως λέει, δεν ήθελε να λέγεται Λαίδη Λαίδη.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε