Τελικά κάνει κρύο στην Ελλάδα, παραδέχονται οι Locomondo

0
«Το έχουμε δαγκώσει» παραδέχονται τα μέλη του συγκροτήματος

«Το έχουμε δαγκώσει» παραδέχονται τα μέλη του συγκροτήματος

Σε μια ιστορική δήλωση προέβησαν σήμερα τα μέλη του συγκροτήματος Locomondo, τα οποία παραδέχτηκαν ότι όντως κάνει κρύο στην Ελλάδα.

Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, τα μέλη του γνωστού συγκροτήματος δήλωσαν ότι είναι αναγκασμένα να παραδεχτούν ότι -αντίθετα με τα όσα ισχυρίζονται τόσα χρόνια στο γνωστό τραγούδι τους- όντως κάνει κρύο στη χώρα, αφού κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου η θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές έπεσε αρκετά κάτω από το μηδέν.

«Δυστυχώς, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τους φαν μας ότι ίσως κάποιες φορές να κάνει κρύο στην Ελλάδα, παρά τις διαβεβαιώσεις μας για το αντίθετο», είπε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Μάρκος Κούμαρης.

«Στην πραγματικότητα κι εμείς το έχουμε δαγκώσει από το κρύο.» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με μουσικούς αναλυτές, η ιστορική δήλωση των Locomondo ίσως θέσει σε κίνδυνο το μέλλον του συγκροτήματος, καθώς η δημοφιλία τους βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο -κλιματολογικά διαψευσμένο πλέον- τραγούδι τους “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα”.

Όπως λένε μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νομικές συνέπειες, καθώς το συγκρότημα είναι πιθανό να αντιμετωπίσει την κατηγορία της διασποράς ψευδών μετεωρολογικών ειδήσεων.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: