Την απονομή σύνταξης στους Depeche Mode αποφάσισε η Βουλή

0
Την απονομή σύνταξης στους Depeche Mode αποφάσισε η Βουλή

Το θρυλικό συγκρότημα συμπλήρωσε πρόσφατα τα απαραίτητα ένσημα

Την απονομή σύνταξης ΙΚΑ στα μέλη των Depeche Mode καθώς έχουν συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων αποφάσισε ομόφωνα η Βουλή, με αφορμή την 1057η εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος στη χώρα μας.

Η πρόταση, η οποία υπερψηφίστηκε από όλα τα κόμματα, κατατέθηκε στη διάρκεια της σημερινής ολομέλειας της Βουλής από τον πρόεδρο Νίκο Βούτση ο οποίος, εμφανώς συγκινημένος, δήλωσε ότι «αναγνωρίζονται με τον τρόπο αυτό τα όσα έχουν προσφέρει οι Depeche Mode σε τρεις πλέον γενιές Ελλήνων.»

Μετά την ψηφοφορία το σώμα τήρησε ενός λεπτού σιγή, κατά τη διάρκεια του οποίου έπαιζε το γνωστό τραγούδι του συγκροτήματος, Enjoy The Silence.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε πρωτοβουλία στο αμέσως επόμενο διάστημα οι στίχοι διάσημων πλέον τραγουδιών όπως το Master and Servant να ενσωματωθούν στη διδακτέα ύλη του Γυμνασίου και του Λυκείου και να δημιουργηθεί ΤΕΙ Electronica ώστε να διατηρηθεί, όπως είπε, αυτή η πολιτιστική κληρονομιά για τη χώρα, αλλά και γιατί αρκετοί από τους παλαιούς φαν του συγκροτήματος φτάνουν πλέον σε ηλικία όπου εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα αλτσχάιμερ.

Τέλος, την ανακήρυξη του τραγουδιστή του συγκροτήματος Dave Gahan σε επίτιμο δημότη ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Ωρωπού, επισημαίνοντας ότι ο γνωστός τραγουδιστής έρχεται πιο συχνά στη Μαλακάσα από ανθρώπους που έχουν σπίτια στη Μαλακάσα.

Τέλεια η συναυλία των Depeche Mode, δηλώνει φαν που βρέθηκε θαμμένος στη λάσπη

Τέλεια η συναυλία των Depeche Mode, δηλώνει φαν που βρέθηκε θαμμένος στη λάσπη

Φαν του συγκροτήματος στη χθεσινή συναυλία

Εν τω μεταξύ, ενθουσιασμένος από τη χθεσινή συναυλία των Depeche Mode δήλωσε σήμερα φαν του συγκροτήματος που βρέθηκε εγκλωβισμένος από σωστικά συνεργεία κάτω από 2 μέτρα λάσπης.

«Ήταν πραγματικά τέλεια, άξιζε τον κόπο», είπε ο 40χρονος άνδρας, ο οποίος ανασύρθηκε από γερανοφόρο όχημα και άνδρες της ΕΜΑΚ, όταν εντοπίστηκε θαμμένος μέχρι τα μάτια στη λάσπη που είχε κατακλύσει το χώρο από την πολύωρη βροχόπτωση.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε