ΕΡΕΥΝΑ: Λουκέτο έχουν βάλει 9 στα 10 μαγαζιά με λουκέτα

0
9 στα 10 μαγαζιά με λουκέτα έχουν βάλει λουκέτο, σύμφωνα με έρευνα

Ακόμα και οι εταιρείες λουκέτων έχουν πληγεί από την κρίση

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην αγορά λουκέτων, η οποία φαίνεται να έχει πληγεί ιδιαίτερα από την συνεχιζόμενη κρίση, σύμφωνα με έρευνα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει η έρευνα του Συλλόγου Εμπόρων Λουκετοειδών, ο κλάδος φαίνεται να έχει πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση, με 9 στα 10 καταστήματα πώλησης ή εταιρείες κατασκευής λουκέτων στην Ελλάδα να έχουν βάλει οι ίδιες λουκέτο από το 2009 μέχρι σήμερα.

«Θα πίστευε κανείς ότι με τόσα λουκέτα που έχουν μπει σε επιχειρήσεις από την αρχή της κρίσης, οι πωλήσεις λουκέτων θα ήταν ιδιαίτερα υψηλές, όμως δεν είναι έτσι» αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Κλειστός.

Όπως εξηγεί, οι επιχειρήσεις που κλείνουν συχνά δεν έχουν χρήματα για λουκέτα, με αποτέλεσμα φεύγοντας απλά να τα κλειδώνουν με τις υπάρχουσες κλειδαριές ή και καθόλου. «Αυτό με τη σειρά του είχε σαν αποτέλεσμα από το 2009 μέχρι σήμερα να έχουν βάλει λουκέτο 9 στα 10 εταιρείες κατασκευής ή εμπορίας λουκέτων.»

«Μας είπαν τώρα που κλείδωσε η αξιολόγηση ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα αλλά δεν το βλέπω» προσθέτει.

Αντίστοιχη, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, είναι και η εικόνα στον κλάδο των αλυσίδων, ο οποίος εξαιτίας της κατάρρευσης της αγοράς λουκέτων αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες, με δεδομένο ότι οι εξελίξεις του ενός κλάδου επηρεάζουν άμεσα τον άλλον.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: