Αίτηση για επιδότηση ΕΣΠΑ υπέβαλε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

0

Αίτηση για επιδότηση ΕΣΠΑ υπέβαλλε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Νέα θύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό κόσμο της χώρας έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας υπέβαλε αίτηση για επιδότηση από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ στον τομέα της μελισσοκομίας.

Όπως έγινε γνωστό, λίγες ώρες μετά την έξοδο του από τις φυλακές Κορυδαλλού για διήμερη άδεια, το ηγετικό στέλεχος της 17Ν υπέβαλε αίτηση για συμμετοχή σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα νέων επιχειρηματιών στον τομέα της αγροτικής παραγωγής, και ειδικότερα της μελισσοκομίας, με την οποία ασχολιόταν παράλληλα με την συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση.

Ο ίδιος μάλιστα, βγαίνοντας από τη φυλακή δήλωσε ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με την ανασυγκρότηση της μελισσουργικής μονάδας του, ωστόσο η είδηση της υποβολής της αίτησης έχει ξεσηκώσει νέα θύελλα αντιδράσεων.

«Ο κ. Κουφοντίνας, παρότι θα συνεχίσει να μάχεται την αστική δημοκρατία, το διεθνές και εγχώριο κεφάλαιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, επιθυμεί να κάνει παράλληλα και μία στροφή στην επιχειρηματικότητα. Η υπαγωγή στο ΕΣΠΑ είναι ένα δικαίωμα που τού προσφέρει ο νόμος» ανέφερε η δικηγόρος του, Ιωάννα Κούρτοβικ.

Φήμες μάλιστα θέλουν το ηγετικό στέλεχος της 17Ν να σχεδιάζει ομιλία σε επερχόμενο TEDx με τίτλο «Ένοπλη ταξική πάλη και υγιής επιχειρηματικότητα: Πώς να γκρεμίσετε τον καπιταλισμό από μέσα» κατά τη διάρκεια της επόμενης του άδειας.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: