Εκατοντάδες χίπστερς ξεχύθηκαν στις λαχαναγορές μετά από διαφήμιση γνωστής μπύρας

0

Εκατοντάδες χίπστερς ξεχύθηκαν στις λαχαναγορές μετά από διαφήμιση γνωστής μπύρας

Εκατοντάδες μουσάτοι Αθηναίοι χίπστερς κατέκλυσαν τις λαχαναγορές της πρωτεύουσας μετά την προβολή διαφήμισης γνωστής μπύρας, αναφέρουν πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το Βατράχι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, υπάλληλοι της λαχαναγοράς του Ρέντη είδαν χτες έκπληκτοι να εισβάλλουν εκατοντάδες μουσάτοι με κουστούμια στο χώρο της λαχαναγοράς και με δάκρυα στα μάτια να αγκαλιάζουν μανάβηδες, αγρότες και μεταφορείς.

«Επικράτησε πανδαιμόνιο» μας λέει ένας μανάβης που ήταν παρών στο περιστατικό. «Μπήκαν μέσα και αγκάλιαζαν κλαίγοντας όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Κάποιοι μάλιστα προσπάθησαν να σηκώσουν καφάσια και ξεμεσιάστηκαν.»

«Αργότερα μάθαμε ότι είχαν δει στην τηλεόραση αυτή τη διαφήμιση μπύρας και παρασύρθηκαν από το δράμα, με αποτέλεσμα να βγουν έξω να ψάξουν να βρουν έναν μανάβη να τον αγκαλιάσουν έστω και με το ζόρι.»

Υπενθυμίζεται ότι στην πολυσυζητημένη διαφήμιση νεαρός υποψήφιος χίπστερ απαρνιέται τον μανάβη πατέρα του προκειμένου να εργαστεί με άλλους μουσάτους σε μία εταιρεία που κατά πάσα πιθανότητα κατασκευάζει app για το πώς να γυρίζεις διαφημίσεις με μουσική υπόκρουση τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Μετά από μερικά χρόνια -όσο διαρκεί περίπου και η διαφήμιση- ο γενειοφόρος πρωταγωνιστής συνειδητοποιεί την τρέλα του και σε μία έκρηξη τύψεων και νοσταλγίας για τα ραπανάκια επιστρέφει στη λαχαναγορά, όπου συναντά τον γέρο πατέρα του.

Συγκινημένος, και παρότι ο γιος του τον εγκατέλειψε και έγινε χίπστερ, ο πατέρας τον αγκαλιάζει και αποφασίζει να καθίσει να πιει μαζί του μια μπύρα, ξεχνώντας ότι είναι χαράματα και ότι μάλλον θα πάει ντίρλα να μοιράσει τα καφάσια με τα μαρούλια στην αγορά.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: