Με χειροπέδες θα δένονται οι υπάλληλοι του Πλαισίου στους πελάτες προκειμένου να διασφαλίζεται η εξυπηρέτηση τους

0
Πελάτης του Πλαισίου προσπαθεί να φύγει από κατάστημα χωρίς να ενημερώσει αν έμεινε ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του

Πελάτης του Πλαισίου προσπαθεί να φύγει από κατάστημα χωρίς να ενημερώσει αν έμεινε ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του

Την πρόθεση της να δένει τους υπαλλήλους της με χειροπέδες στους πελάτες της προκειμένου να διασφαλίζεται η καλύτερη εξυπηρέτηση τους, ανακοίνωσε σήμερα η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΠΛΑΙΣΙΟ.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, η εταιρεία εξηγεί την απόφαση της αυτή λέγοντας:

«Η εταιρεία μας φημίζεται για την εξυπηρέτηση της, από τον υπάλληλο σεκιούριτι που σε εμποδίζει να μπεις μέχρι να σου πει καλημέρα, τους ταμίες που σου κάνουν τάκλιν αν ξεχάσεις να πάρεις κατάλογο και φυσικά τους υπαλλήλους εξυπηρέτησης που με γουρλωμένα μάτια και τεράστια χαμόγελα πετάγονται μπροστά σου εκεί που δεν το περιμένεις.»

«Στόχος μας είναι να κάνουμε την εξυπηρέτηση αυτή ακόμα καλύτερη» γράφει η ανακοίνωση, η οποία αναφέρει ότι η εταιρεία θα δώσει στους υπαλλήλους της ειδικές χειροπέδες, τις οποίες θα περνάνε αιφνιδιαστικά σε όποιον πελάτη μπαίνει στο κατάστημα, ώστε να τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα μέχρι να δηλώσει ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία, ρωτήσαμε τι θα συμβεί αν κάποιος πελάτης δεν θέλει να πει αν έμεινε ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» μας είπε γελώντας εγκάρδια ο υπεύθυνος. «Στη σπάνια αυτή περίπτωση, οι ειδικά εκπαιδευμένοι υπάλληλοι μας μπορούν να ακολουθήσουν τον πελάτη μέχρι το σπίτι και να ζήσουν εκεί για όσο καιρό χρειαστεί μέχρι να το πει.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: