Σάλο προκαλεί νέα διαφήμιση του Jumbo που δείχνει ανθρώπους να είναι χαρούμενοι που ψωνίζουν στα Jumbo

0

Σάλο προκαλεί νέα διαφήμιση του Jumbo που δείχνει ανθρώπους να είναι χαρούμενοι που ψωνίζουν στα Jumbo

Σάλο στους Έλληνες καταναλωτές έχει προκαλέσει η νέα διαφημιστική καμπάνια της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, η οποία δείχνει ανθρώπους να ψωνίζουν χαμογελαστοί στα Jumbo.

Τα νέα διαφημιστικά σποτ που βγήκαν στον αέρα, στα οποία άνθρωποι ψωνίζουν χαρούμενοι σε καταστήματα της εταιρείας, προκάλεσαν ποικίλα σχόλια από καταναλωτές που ρωτήθηκαν αλλά και άλλους που δεν ρωτήθηκαν, αλλά στέκονταν κοντά σε αυτούς που ρωτήθηκαν.

«Προφανώς οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν μπει σε Τζάμπο παραμονή Χριστουγέννων ή πριν έναρξη της σχολικής χρονιάς που είναι σαν σκηνή μάχης από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ή δεν έχουν προσπαθήσει να επιστρέψουν κάποιο προϊόν μεταξύ 9.00 και 9:05 κάθε τρίτη πανσέληνο που επιτρέπονται οι επιστροφές» αναφέρει πελάτης που είδε τη διαφήμιση.

«‘Έχω δει μεγάλους άντρες να κλαίνε με αναφιλητά μετά από 20 λεπτά στο κατάστημα με την οικογένεια, έχω δει γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης επειδή πήγαν καλοκαίρι να βρουν μπρατσάκια και στο μαγαζί είχαν βάλει ήδη τα χριστουγεννιάτικα. Ένας δικός μου άνθρωπος παγιδεύτηκε στο κατάστημα τρεις μέρες γιατί δεν μπορούσε να βρει την έξοδο» περιέγραψε ένας χρήστης social media.

Σε ερώτηση αν εντόπισαν κάτι άλλο παράξενο στα νέα διαφημιστικά σποτ, καταναλωτές απάντησαν «όχι, τίποτα, όλα μια χαρά. Εκτός του ότι τρέχουν ανέμελοι στους διαδρόμους με κάτι χαμόγελα να. Είπαμε, να έχουν φαντασία. Αλλά όχι κι έτσι.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: