Την πώληση του 51% του Γιώργου Αγγελόπουλου σε ξένους επενδυτές μελετά η κυβέρνηση

0

Την πώληση του 51% του Γιώργου Αγγελόπουλου σε ξένους επενδυτές μελετά η κυβέρνηση

Την αξιοποίηση του Γιώργου Αγγελόπουλου μέσω της πώλησης πλειοψηφικού πακέτου του Έλληνα σελέμπριτι σε ξένους επενδυτές μελετά το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Πηγές του υπουργείου αναφέρουν ότι μελετούν την πώληση του 51% του πρώην παίκτη του Survivor σε επενδυτές του εξωτερικού καθώς, όπως λένε, με τις εμφανίσεις του, τις αναρτήσεις του, τις συνεντεύξεις του αλλά και τα πιτάκια του έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα 15 λεπτά διασημότητας που του αναλογούσαν και εξελίσσεται σε σημαντικό κεφάλαιο για τη χώρα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου του Ντάνου, ειδικά από σκανδιναβικές χώρες, όπου κατοικεί κατά κύριο λόγο ο γυναικείος πληθυσμός που επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά τα καλοκαίρια, αλλά και από την Βρετανία και την Γερμανία όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ρωμαλέους Έλληνες με βαθυστόχαστο βλέμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας του Γιώργου Αγγελόπουλου, το ΑΕΠ της Σκιάθου αυξήθηκε κατά 3000% τον τελευταίο χρόνο, ενώ οι αφίξεις στο νησί έχουν αυξηθεί κατά 10000% σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Το υπουργείο εκτιμά ότι με την πώληση του μεριδίου αυτού θα υπάρξει σημαντική εισροή εσόδων στα κρατικά ταμεία, ενώ κάνουν λόγο για ποσό που θα υπερβαίνει την αξία της πρόσφατης πώλησης του ΟΣΕ αλλά και των αεροδρομίων της χώρας.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: