Τη νέα υπηρεσία Taper2Go εγκαινίασαν τα ΚΤΕΛ

0
Τη νέα υπηρεσία Taper2Go εγκαινίασαν τα ΚΤΕΛ

Το κόστος της υπηρεσίας ξεκινάει από 50 ευρώ το μήνα

Την αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς το επιβατικό κοινό ανακοίνωσε σήμερα η ΚΤΕΛ ΑΕ, εγκαινιάζοντας τη νέα υπηρεσία Taper2Go, που επιτρέπει την αποστολή φαγητού σε όλη την Ελλάδα.

Η νέα υπηρεσία θα δίνει τη δυνατότητα αποστολής συσκευασμένου φαγητού -τα γνωστά τάπερ- σε όλη την Ελλάδα σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές, και αναμένεται να ανακουφίσει σημαντικά τους φοιτητές αλλά και τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με την εταιρεία, με βασική μηνιαία συνδρομή μόνο 50 Ευρώ δίνεται η δυνατότητα αποστολής 10 πακέτων φαγητού κάθε μήνα, ενώ με το μεγαλύτερο πρόγραμμα «Απεριόριστα Τάπερ Προς Όλους» με 100 Ευρώ μηνιαίως υπάρχει δυνατότητα ακόμα και καθημερινής αποστολής, με στάση του λεωφορείου για παραλαβή στο σπίτι του γονέα και παράδοση ντελίβερι απ’ευθείας στην κατοικία του φοιτητή.

Τέλος, όπως αναφέρει η εταιρεία, τα φαγητά θα τοποθετούνται σε ειδικούς θερμοθαλάμους που θα διαθέτουν τα λεωφορεία στο χώρο αποσκευών, κοντά στην μηχανή του λεωφορείου, ώστε να διατηρούνται ζεστά μέχρι την άφιξη τους στο προορισμό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφέρομενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους ΚΤΕΛ της περιοχής τους, τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: