Ως ύποπτος για την υπόθεση των Paradise Papers ελέγχεται ο Άγιος Πέτρος

0

Ως ύποπτος για την υπόθεση των Paradise Papers ελέγχεται ο Άγιος Πέτρος

Ως βασικός ύποπτος στην πολύκροτη υπόθεση των Paradise Papers ελέγχεται ο Άγιος Πέτρος, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα από τον άλλο κόσμο.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξετάζονται μετά από αγγελική έρευνα, ο άγιος κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε υπόθεση στησίματος υπερ-οφσόρ εταιρειών στο υπερπέραν, προκειμένου γνωστοί Έλληνες αλλά και ξένοι θνητοί να συνεχίσουν την πολυτελή τους διαβίωση ακόμη και μετά θάνατον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται το όνομα του αγίου σε σκάνδαλο, καθώς τον 13ο αιώνα είχε ελεγχθεί μετά από ισχυρισμούς του Πάπα ότι μπορούσε με συγχωροχάρτι να εξασφαλίσει έναντι αντιτίμου την είσοδο στον παράδεισο.

Ωστόσο οι κατηγορίες αυτές αποσύρθηκαν μετά από αποκαλύψεις ότι επρόκειτο για απάτη του Βατικανού, γνωστή και ως St. Peter’s Gate, στην οποία δεν εμπλεκόταν ο κλειδοκράτορας άγιος.

Σε δηλώσεις του, ο νομικός εκπρόσωπος του τόνισε ότι ο άγιος συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Παντοκράτορα, ενώ πρόσθεσε ότι και αυτές οι κατηγορίες θα καταρρεύσουν, χαρακτηρίζοντας τις «λάσπη από την ηγεσία του κάτω κόσμου» που συστηματικά τον στοχοποιεί, καθώς ο Άρχοντας του Σκότους δέχεται πιέσεις από τους πλούσιους που καταλήγουν τις περισσότερες φορές εκεί.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: