ΣΟΚ: Αρσενικό φλαμίνγκο προσπάθησε να ζευγαρώσει με ιδιοκτήτη φουσκωτού φλαμίνγκο

0

Σοκ: Αρσενικό φλαμίνγκο προσπάθησε να ζευγαρώσει με ιδιοκτήτη φουσκωτού φλαμίνγκο

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από φλαμίνγκο έπεσε ένας 25χρονος στη Χαλκιδική όταν ένα αρσενικό φλαμίνγκο προσπάθησε να ζευγαρώσει με το φουσκωτό φλαμίνγκο που είχε φέρει στην παραλία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός είχε περασμένο στη μέση του ένα από τα φουσκωτά φλαμίνγκο που είναι δημοφιλή φέτος στις ελληνικές παραλίες, όταν έκανε την εμφάνιση του το αρσενικό φλαμίνγκο και άρχισε να τον ακολουθεί.

«Ο άνθρωπος προσπαθούσε να απομακρυνθεί και το φλαμίνγκο τον ακολουθούσε. Άρχισε να περπατάει πιο γρήγορα, περπατούσε και το φλαμίνγκο πιο γρήγορα. Στο τέλος έτρεχε όσο πιο γρήγορα μπορούσε με το φλαμίνγκο να τρέχει και αυτό από πίσω του» δήλωσαν λουόμενοι που είδαν το περιστατικό.

Σοκ: Αρσενικό φλαμίνγκο προσπάθησε να ζευγαρώσει με ιδιοκτήτη φουσκωτού φλαμίνγκο

Ο νεαρός ταραγμένος μετά το πάθημα του

Ευτυχώς η περιπέτεια του νεαρού είχε αίσιο τέλος όταν πανικόβλητος πέταξε μακριά το φουσκωτό και έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα το υδρόβιο πουλί να μην τον κακοποιήσει.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το φλαμίνγκο πιθανώς να ήρθε από κοντινό υδροβιότοπο, ενώ το γεγονός ότι είναι η εποχή αναπαραγωγής των πουλιών αυτών ίσως να εξηγεί τις ερωτικές του ορέξεις.

Όπως λένε πάντως, το συμβάν αναδεικνύει με τον πιο έντονο τρόπο τους κινδύνους που παραμονεύουν για τους άντρες που αποφασίζουν να φορέσουν φουσκωτά φλαμίνγκο στην παραλία.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: