Με ανυπομονησία περιμένουν οι Έλληνες να περάσουν τις διακοπές τους κοιτάζοντας τα κινητά τους

0

Με ανυπομονησία περιμένουν οι Έλληνες να περάσουν τις διακοπές τους κοιτάζοντας τα κινητά τους

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία περιμένουν οι Έλληνες την αρχή της καλοκαιρινής τους άδειας προκειμένου να περάσουν ξεκούραστες και ανέμελες διακοπές κοιτάζοντας τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως δήλωσαν στο Βατράχι πολίτες της χώρας, δεν βλέπουν την ώρα να βρεθούν σε πανέμορφα γραφικά μέρη όπου θα μπορούν να φωτογραφίσουν ηλιοβασιλέματα, τα βιβλία που διαβάζουν στην ξαπλώστρα, το ποτό τους ή τα πόδια τους για το instagram, με τα απαραίτητα χάσταγκ που προβλέπει ο νόμος, καθώς και να έχουν το χρόνο να ενημερώνουν τη σελίδα τους στο Facebook σε 24ωρη βάση.

«Δυστυχώς η πίεση της καθημερινότητας και της δουλειάς δεν σου επιτρέπει να ενημερώνεις όσο συχνά θα ήθελες τη σελίδα σου στο Facebook. Οι διακοπές σου επιτρέπουν μέσα σε 15 μέρες να ανεβάσεις όσα δεν ανέβασες όλο τον υπόλοιπο χρόνο» λέει ένας 25χρονος, ελέγχοντας επανειλλημμένα ότι έχει πάρει φορτιστή και εφεδρική μπαταρία.

Σε επιφυλακή άλλωστε βρίσκονται τα κοινωνικά δίκτυα ενόψει της αναχώρησης των Ελλήνων για τις άδειες του Αυγούστου, με το instagram να έχει προσθέσει 300 νέους σέρβερς προκειμένου να ανταπεξέλθει στον όγκο των σέλφις. «Είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε» λένε πηγές της εταιρείας.

Ειδικοί πάντως τονίζουν ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών είναι σημαντικό οι εκδρομείς να σηκώνουν κατά διαστήματα τα μάτια τους από το κινητό, καθώς υπάρχει κίνδυνος με την επιστροφή να μη θυμούνται που πήγαν διακοπές ή να ξεχάσουν τον/την σύντροφο τους στο νησί, με απρόβλεπτες συνέπειες για τη σχέση τους.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: