Τρόμος στις διακοπές: Νεαρή κοπέλα άδειασε την άμμο από τα παπούτσια της και αμέσως εμφανίστηκαν δύο ρακετάδες

0
Τρόμος: Νεαρή κοπέλα άδειασε την άμμο από τα παπούτσια της και αμέσως εμφανίστηκαν δύο ρακετάδες και άρχισαν να παίζουν

«‘Άκουσα ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και παίζουν ρακέτες οπουδήποτε, αλλά αυτό δεν το περίμενα»

Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσε νεαρή κοπέλα επιστρέφοντας από το μπάνιο της όταν, αδειάζοντας την άμμο από τα παπούτσια της έξω από το σπίτι, ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο άντρες και άρχισαν να παίζουν ρακέτες.

Όπως δήλωσε ταραγμένη η κοπέλα, είχε επιστρέψει στο εξοχικό των γονιών της από τη θάλασσα και άδειαζε την άμμο από τα παπούτσια της, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο νεαροί ρακετάδες και άρχισαν να παίζουν με μανία.

«Εμφανίστηκαν από το πουθενά και άρχισαν να παίζουν ρακέτες πάνω από το μικρό βουναλάκι άμμου που είχε πέσει από τα παπούτσια μου» διηγήθηκε έντρομη η κοπέλα, η οποία όπως είπε άρχισε να δέχεται έναν καταιγισμό από μπαλιές λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

«‘Άκουσα ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι και παίζουν ρακέτες οπουδήποτε, αλλά αυτό δεν το περίμενα. Πουθενά δεν είμαστε ασφαλείς πια;» πρόσθεσε. Σύμφωνα με την ίδια, έτρεξε να κρυφτεί μέσα στο σπίτι αλλά όταν βγήκε το απόγευμα οι δύο άντρες ήταν εκεί και έπαιζαν ακόμα.

«Τελικά τους λυπήθηκα. Έβαλα το Ντεσπασίτο στο κινητό και με ακολούθησαν σαν υπνωτισμένοι. Έτσι τους οδήγησα ξανά μέχρι την παραλία.»

Σύμφωνα με τους ειδικούς οι ελληνικές παραλίες είναι πλούσιες σε Καγκουρίνη Β, μια ουσία που σε μεγάλες δόσεις προκαλεί παραισθήσεις στο θύμα ότι είναι πρωταθλητής τένις, ενώ όπως λένε ο μόνος τρόπος πλέον να φτάσει κανείς από την ξαπλώστρα στη θάλασσα είναι μπουσουλώντας σαν χελώνα Καρέτα-Καρέτα, φορώντας κατά προτίμηση κράνος μηχανής ή στρατιωτικό.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: