Αγκύλωση στα χέρια από τις πολλές καρδούλες έπαθε 18χρονη

0
Αγκύλωση στα χέρια από τις πολλές καρδούλες έπαθε νεαρή κοπέλα

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσκομείο σε αυτή τη στάση

Στην Αθήνα με ελικόπτερο μεταφέρθηκε εσπευσμένα σήμερα μία 18χρονη κοπέλα μετά από αγκύλωση που εμφάνισε στα χέρια από τις πολλές καρδούλες που έκανε σε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας, η νεαρή κοπέλα διακομίστηκε από το νησί όπου έκανε διακοπές σε νοσοκομείο της Αθήνας με τα χέρια ακόμα τεντωμένα μπροστά και σε σχήμα καρδιάς, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση για να αποκολληθούν μεταξύ τους.

Φίλοι της 18χρονης που μίλησαν στο Βατράχι δήλωσαν πως στην κοπέλα άρεσε πολύ να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση, βγάζοντας αποκλειστικά φωτογραφίες με τα χέρια σε αυτή τη θέση.

«Την είχαμε προειδοποιήσει ότι είναι επικίνδυνο αλλά δε μας άκουγε και συνέχισε να κάνει καρδούλες. Φαίνεται πως το σώμα της δεν άντεξε» είπαν.

Πρόκειται για το δεύτερο φωτογραφικό θύμα του φετινού καλοκαιριού, μετά από αγκύλωση στο σαγόνι που έπαθε άλλη νεαρή, η οποία είχε τη συνήθεια να φωτογραφίζεται συνέχεια με τη γλώσσα να εξέχει από την άκρη του στόματος.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου προς τους γιατρούς αν υπάρχουν παρόμοια περιστατικά με άνδρες που κάνουν καρδούλες, αυτοί απάντησαν: «Ναι, αλλά τους λέμε ότι μπορούμε να τους χειρουργήσουμε μόνο μετά από ένα τρίμηνο μπας και σοβαρευτούν.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: