Αγκύλωση στα χέρια από τις πολλές καρδούλες έπαθε 18χρονη

0
Αγκύλωση στα χέρια από τις πολλές καρδούλες έπαθε νεαρή κοπέλα

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσκομείο σε αυτή τη στάση

Στην Αθήνα με ελικόπτερο μεταφέρθηκε σήμερα εσπευσμένα μία 18χρονη εξαιτίας αγκύλωσης που εμφάνισε στα χέρια από τις πολλές καρδούλες που έκανε στις φωτογραφίες των διακοπών της, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας, η νεαρή κοπέλα διακομίσθηκε από το νησί όπου έκανε διακοπές σε νοσοκομείο της Αθήνας με τα χέρια ακόμα τεντωμένα μπροστά και σε σχήμα καρδιάς, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση για να αποκολληθούν μεταξύ τους.

Φίλοι της 18χρονης που μίλησαν στο Βατράχι δήλωσαν πως στην κοπέλα άρεσε πολύ να κάνει την συγκεκριμένη κίνηση, βγάζοντας αποκλειστικά φωτογραφίες με τα χέρια σε αυτή τη θέση.

«Την είχαμε προειδοποιήσει ότι είναι επικίνδυνο αλλά δε μας άκουγε και συνέχισε να κάνει καρδούλες. Φαίνεται πως το σώμα της δεν άντεξε» είπαν.

Πρόκειται για το δεύτερο φωτογραφικό θύμα του φετινού καλοκαιριού, μετά από αγκύλωση στο σαγόνι που έπαθε άλλη νεαρή, η οποία είχε τη συνήθεια να φωτογραφίζεται συνέχεια με τη γλώσσα να εξέχει από την άκρη του στόματος.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου προς τους γιατρούς αν υπάρχουν παρόμοια περιστατικά με άνδρες που κάνουν καρδούλες, αυτοί απάντησαν: «Ναι, αλλά τους λέμε ότι μπορούμε να τους χειρουργήσουμε μόνο μετά από ένα τρίμηνο μπας και σοβαρευτούν.»

Δείτε επίσης

 

Σχολιάστε