Κοίτασμα πετρελαίου ανακάλυψε Έλληνας οικογενειάρχης που κάρφωνε την ομπρέλα του σε παραλία

0

Κοίτασμα πετρελαίου ανακάλυψε Έλληνας οικογενειάρχης που κάρφωνε την ομπρέλα του σε παραλία

Ένα τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου ανακαλύφθηκε σήμερα σε παραλία της Αττικής, όπου ένας Έλληνας οικογενειάρχης κάρφωνε επί 15 λεπτά της ώρας την ομπρέλα του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας κάρφωνε για πολλή ώρα την ομπρέλα με ειδικό σφυρί που είχε φέρει από το σπίτι, όταν ξαφνικά η παραλία άρχισε να τρέμει κάτω από τα πόδια τους.

«Ακούστηκε ένας τρομερός θόρυβος και ένας τεράστιος πίδακας πετρελαίου πετάχτηκε από τη γη, φτάνοντας τα 10-15 μέτρα ύψος» είπαν.

Όπως λένε, σε λίγα δευτερόλεπτα οι λουόμενοι στην παραλία είχαν καλυφθεί από πετρέλαιο. «Όλοι έτρεχαν πανικόβλητοι να κρυφτούν εκτός από κάτι ρακετάδες που άλειψαν το πετρέλαιο πάνω τους και συνέχισαν να παίζουν. A, και μια κοπέλα που έβγαζε σέλφι για να δείξει στο ινσταγκραμ πόσο μαύρη είναι.»

Στην περιοχή έσπευσαν συνεργεία του υπουργείου Ενέργειας, τα οποία μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να θέσουν τον πίδακα υπό έλεγχο, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από το συμβάν.

«Πάντα έλεγα ότι στις παραλίες της Αττικής υπάρχει πετρέλαιο, αλλά δε με πίστευαν. Με την πηγή αυτή θα φτιαξουμε την Kammen Oil που θα εκμεταλλευτεί το κοίτασμα. Ντούπου ντούπου, μέρα νύχτα θα δουλεύουν οι αντλίες.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι Έλληνες σεισμολόγοι είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους από το δυνατό κάρφωμα ομπρελών στις παραλίες, μια πρόβλεψη που δυστυχώς φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: