Αθλητικό πνεύμα: Ρακετάς καρφώθηκε στην άμμο προσπαθώντας να προλάβει μπαλάκι

0
Αθλητικό πνεύμα: Ρακετάς καρφώθηκε στην άμμο προσπαθώντας να προλάβει μπαλάκι

Ο άτυχος νεαρός ανελκύστηκε λίγο αργότερα από γερανοφόρο όχημα

Χωρίς όρια φαίνεται να είναι η αγάπη για τον αθλητισμό αλλά και ο ηρωισμός όσων παίζουν ρακέτες παραλίας, κάτι που αποδείχθηκε σήμερα με τον πιο περίτρανο τρόπο σε παραλία της Αττικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τοπικής ιστοσελίδας, ένας 25χρονος άνδρας που έπαιζε ρακέτες με φίλο του σε πολυσύχναστη παραλία καρφώθηκε μέχρι τη μέση στην άμμο σε μία προσπάθεια να μη χάσει μια δύσκολη μπαλιά του αντιπάλου του.

Πάντως, παρά τον ηρωισμό του άτυχου νεαρού, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανένας από τους λουόμενους δεν κινητοποιήθηκε να τον βοηθήσει ενώ, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, αμέσως μετά το συμβάν κάποιος έσπευσε να τον χρησιμοποιήσει σαν βάση για την ομπρέλα του, ακουμπώντας μάλιστα και δύο καφέδες πάνω στα πόδια που εξείχαν.

Ευτυχώς η περιπέτεια του 25χρονου είχε αίσιο τέλος όταν άνδρες της ΕΜΑΚ τον ανέλκυσαν με γερανοφόρο όχημα, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε ακόμα τις αισθήσεις του και κρατούσε ακόμα τη ρακέτα και το μπαλάκι, με αποτέλεσμα μάλιστα να ρίξει μια τελευταία μπαλιά λίγο πριν τον απομακρύνει το ασθενοφόρο.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: