Κηδεύτηκε από τους DJ της χώρας το Despacito

0

Κηδεύτηκε από τους DJ της χώρας το Despacito

Σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού συνόδεψαν σήμερα το πρωί στην τελευταία του κατοικία το τραγούδι Ντεσπασίτο χιλιάδες DJ της χώρας

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης χιλιάδες Έλληνες DJ συγκεντρώθηκαν σήμερα σε κοιμητήρια σε ολόκληρη τη χώρα προκειμένου να αποχαιρετήσουν και να αποτίσουν φόρο τιμής στο τραγούδι Ντεσπασίτο.

Θάβοντας στικάκι με αντίγραφο της καλοκαιρινής επιτυχίας, πολλοί ντιτζέι γνωστών beach bar της επικράτειας λύγισαν και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, αναπολώντας τις μοναδικές στιγμές που τους προσέφερε η καλοκαιρινή επιτυχία.

«Ήταν ένα τραγούδι φαινόμενο» είπε ένας 30χρονος βετεράνος DJ. «Θυμάμαι που το έβαζα να παίζει σε λουπ και πολλές φορές έφευγα για το σπίτι και όταν γύριζα χόρευαν ακόμα. Μια φορά αποκοιμήθηκα και γύρισα την άλλη μέρα και οι πελάτες ήταν ακόμα εκεί, στα όρια της εξάντλησης. Όταν το έκλεισα κατέρρευσαν.»

«Αντίο Ντεσπασίτο, δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι» είπε απαρηγόρητος ένας άλλος νεαρός, υπεύθυνος για τη μουσική να πατάει ένα κουμπί σε γνωστό παραθαλάσσιο μπαρ.

Στο ήδη βεβαρυμένο κλίμα που επικρατούσε άλλωστε ήταν διάχυτη η αβεβαιότητα για το μέλλον, καθώς τουλάχιστον 2 στους 3 DJ πλήττονται από την έλευση του φθινοπώρου, εποχή κατά την οποία μειώνεται δραματικά η ζήτηση για άτομα που γνωρίζουν την πολύπλοκη διαδικασία επιλογής μουσικών κομματιών από λάπτοπ.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: