Πολύ κοντά στο να γραφτεί στο γυμναστήριο έφτασε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά νεαρός άνδρας

0

Πολύ κοντά στο να γραφτεί στο γυμναστήριο έφτασε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά νεαρός άνδρας

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός νεαρού ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έφτασε πολύ κοντά στο να γραφτεί σε γυμναστήριο της περιοχής του.

Ο νεαρός φέρεται να είχε αποφασίσει να γραφτεί στο γυμναστήριο από το 2014, ωστόσο δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρο του καθώς διάφορα εμπόδια έδιναν τέλος στα σχέδια του.

«Το 2015 είχα περάσει απ’έξω και αποφάσισα να μπω να γραφτώ, αλλά την ώρα που πήγαινα προς την πόρτα έπεσε το μάτι μου σε ένα σουβλατζίδικο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και δυστυχώς άλλαξα κατεύθυνση την τελευταία στιγμή» διηγείται.

Την επόμενη χρονιά, όπως λέει, έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την εκπλήρωση του στόχου του. «Έφτασα μέχρι τη ρεσεψιόν, συμπλήρωσα τα στοιχεία μου και τότε θυμήθηκα ότι δεν είχα μαζί μου το κινητό για να βγάλω φωτογραφίες από την προπόνηση.»

«Με έλουσε κρύος ιδρώτας. Βγήκα για να πάω σπίτι να το πάρω και έπεσε ξανά το μάτι μου στο σουβλατζίδικο που είχε προσθέσει στο μενού του πίτα γίγας. Η ζωή, βλέπετε, είχε άλλα σχέδια.»

Φέτος, ο νεαρός φέρεται αποφασισμένος να εκπληρώσει το όνειρο του. Σε δηλώσεις του έξω από το γυμναστήριο, με φίλους και συγγενείς να έχουν συγκεντρωθεί να τον υποστηρίξουν δηλώνει αποφασισμένος να βγει νικητής.

«Φέτος είναι η χρονιά μου, το νιώθω. Πάω να ανοίξω την πόρτα να μπ- ΩΠ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΡΕΠΕΡΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ;»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: