Εμότικον χαστούκι για όσους ποστάρουν συνέχεια Survivor μελετά το Facebook

0
Εμότικον χαστούκι για όσους ποστάρουν συνέχεια Survivor μελετά το Facebook

Το νέο εικονίδιο θα εμφανίζεται κάτω από κάθε ανάρτηση για το Survivor

Την απαίτηση πολλών Ελλήνων χρηστών για τη δημιουργία ενός νέου εικονιδίου με το οποίο θα μπορούν να εκφράσουν την αγανάκτηση τους για όσους ποστάρουν ασταμάτητα σχόλια και ειδήσεις για το Survivor φαίνεται να μελετά το Facebook.

«Έχουμε λάβει πολλά αιτήματα από αγανακτισμένους Έλληνες χρήστες, οι οποίοι καθημερινά βομβαρδίζονται από σχόλια, ειδήσεις, φωτογραφίες και βίντεο από το τι έκανε ο τάδε, τι είπε ο δείνα, γιατί αποχώρησε ο άλλος και τι αποκάλυψε ο παραπέρα», λέει υψηλόβαθμο στέλεχος του Facebook.

Όπως αποκαλύπτει, το κοινωνικό δίκτυο εξετάζει την προσθήκη ενός στίκερ που θα εμφανίζει ένα πρόσωπο να χαστουκίζεται, το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να πατάνε κάτω από τα χιλιάδες σχόλια που κατακλύζουν τα σόσιαλ μίντια.

Το νέο στίκερ

Το νέο στίκερ

«Είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση» λέει ο Χρήστος Π., πρόεδρος του συλλόγου Αγανακτισμένων Μη Θεατών Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Εκπομπών (ΑΓΑ.ΜΗ.ΘΕ.Ι.Τ.Ε.).

«Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να βγαίνει ένα πραγματικό χέρι και να δίνει μια ανάποδη κάθε φορά που κάποιος μας τα ζαλίζει για χιλιοστή φορά για τους κοιλιακούς του τάδε ή πόσο δε γουστάρει την τάδε, αλλά δυστυχώς η τεχνολογία δεν έχει φτάσει εκεί ακόμα.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: