Επανενώθηκαν μετά από 25 χρόνια ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο Πουφ

0
Η διαφημιστική αφίσα της νέας σειράς

Η διαφημιστική αφίσα της νέας σειράς

Στιγμές συγκίνησης εκτυλίχθηκαν χθες στα γραφεία γνωστού καναλιού, όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο πρώην συνεργάτης του Πουφ, για τις ανάγκες μιας νεας τηλεοπτικής σειράς.

Η συνάντηση αποτελεί τεράστια είδηση για τους φανς και των δύο καλλιτεχνών, αφού είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν από το 1991, που γύρισαν μαζί το βίντεο κλιπ του ομώνυμου τραγουδιού «Εγώ και ο Πουφ».

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της παραγωγής, Ρακιντζής και Πουφ θα πρωταγωνιστήσουν σε μία νέα σειρά που θα ονομάζεται «Υπαστυνόμος Πουφ» και η οποία θα γυριστεί στα πρότυπα του «Υπαστυνόμος Ρεξ», μια πολύ δημοφιλή αστυνομική περιπέτεια από την δεκαετία του ’90.

Όπως προβλέπει το σενάριο, ο Έλληνας τραγουδιστής με τη βοήθεια του λούτρινου βοηθού του θα λύνει αστυνομικές υποθέσεις και θα καταπολεμά το έγκλημα σε διάφορα τουριστικά νησιά της χώρας, ενώ παράλληλα ο χαρακτήρας που υποδύεται θα συνεχίσει να ψάχνει την αγάπη του, που χάθηκε σε ένα από τα στενά της Ύδρας το 1991, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπογραφές έχουν ήδη «πέσει» από πλευράς του Έλληνα καλλιτέχνη και του Πουφ, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών αποτελεί σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός, καθώς είχαν να μιλήσουν από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ το 1991. Φήμες ήθελαν τον Πουφ να έχει ενοχληθεί από το γεγονός ότι έλαβε λιγότερα χρήματα από τον Μιχάλη αλλά και με την μετέπειτα συνεργασία του με τον Ιαν Γκίλιαν, ενώ ο Μιχάλης είχε δηλώσει ότι αποκλείεται να ξανασυνεργαστούν όταν ο Πουφ είχε κάνει δυσμενή σχόλια για την εμφάνιση του στη Γιουροβίζιον .

Ωστόσο και οι δύο φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τώρα τις διαφορές τους, και είναι σίγουρο ότι οι φανς τους θα περιμένουν με ανυπομονησία να τους δούν στις οθόνες τους τον Σεπτέμβρη.

Ας θυμηθούμε την πρώτη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών:

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: