Έως και 50% περισσότερο κλαρινογαμπρό θα περιέχει το νέο Survivor

0

Έως και 50% περισσότερο κλαρινογαμπρό θα περιέχει το νέο Survivor

Αυξημένα ποσοστά κλαρινογαμπροσύνης που θα αγγίζουν έως και το 50% υπόσχονται οι παραγωγοί του Survivor 2018, το οποίο προβάλλεται σήμερα από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και τα τρέιλερ που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, τα ποσοστά κλαρινογαμπροσύνης θα είναι αυξημένα κατά 50% σε σχέση με το προηγούμενο Survivor ενώ τα τατουάζ θα είναι αυξημένα κατά 90%.

Παράλληλα, ο μέσος δείκτης νοημοσύνης αναμένεται να είναι σημαντικά μειωμένος σε σχέση με την περσινή εκπομπή.

«Ο κόσμος μας ζήτησε περισσότερο κλαρινογαμπρό, περισσότερα τατουάζ και χαμηλότερο IQ από τους παίκτες και εμείς τους ακούσαμε. Στόχος μας είναι να βάλουμε τον πήχυ της ελληνικής τηλεόρασης ακόμα πιο χαμηλά και είναι ένα στοίχημα που μπορούμε να κερδίσουμε» αναφέρουν οι υπεύθυνοι της παραγωγής.

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο παραπάνω συνδυασμός αναμένεται να εκτοξεύσει τα νούμερα του παιχνιδιού, τα οποία ελπίζουν να είναι ακόμα μεγαλύτερα από την προηγούμενη χρονιά.

Πάντως, πηγές του καναλιού αρνήθηκαν να σχολιάσουν την είδηση ότι η Ελένη Χατζίδου είναι αποτέλεσμα κλωνοποίησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου σε εργαστήριο του ΣΚΑΪ, ενώ ερευνάται η πληροφορία ότι ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης είναι ο χαμένος αδελφός του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Σχετικά θέματα: 

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: