Κατέρριψε το ρεκόρ των Τζίπσι Κινγκς στα παλαμάκια ο Σπύρος Παπαδόπουλος

0

Κατέρριψε το ρεκόρ των Τζίπσι Κινγκς στα παλαμάκια ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Κάτοχος ρεκόρ Γκίνες είναι πλέον ο Σπύρος Παπαδόπουλος, έχοντας ξεπεράσει ακόμα και τους θρυλικούς Τζίπσι Κίνγκς σε παλαμάκια κατά την διάρκεια της καριέρας του.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα από τους υπεύθυνους του οργανισμού Γκίνες στη Βρετανία, ο δημοφιλής παρουσιαστής συμπλήρωσε πρόσφατα τον αριθμό των 291.470 παλαμακίων κατά τη διάρκεια της 13χρονης παραμονής του στην εκπομπή «Στην Υγειά Μας», καταρρίπτοντας έτσι το ρεκόρ που κατείχε μέχρι σήμερα το γνωστό λάτιν συγκρότημα Τζίπσι Κίνγκς με 289.869.

Για την πιστοποίηση του ρεκόρ, οι υπεύθυνοι χρησιμοποίησαν ειδικό παλαμακόμετρο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο καταμέτρησε τα παλαμάκια του παρουσιαστή σε όλα τα επεισόδια της εκπομπής, τα οποία σύγκριναν στη συνέχεια με τον αντίστοιχο αριθμό στις συναυλίες που έχουν δώσει οι Τζίπσι Κινγκς κατά τη διάρκεια της 40χρονης πορείας τους.

Υπενθυμίζεται ότι με ειδική ρύθμιση η Βουλή ενέκρινε πρόσφατα την ισόβια παραμονή του Σπύρου Παπαδόπουλου στο αξίωμα του παρουσιαστή της εκπομπής, η οποία στη συνέχεια θα περάσει κληρονομικά στο γιο του.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: