Ρεπορτάζ από τα Ιμαλάια έκανε αιφνιδιαστικά σήμερα ο Δημήτρης Παπανώτας

0
Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει πως ακριβώς βρέθηκε στα χιονισμένα βουνά του Νεπάλ

Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει πως ακριβώς βρέθηκε στα χιονισμένα βουνά του Νεπάλ

Ανταπόκριση-έκπληξη έκανε σήμερα ο συμπαρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Alpha, Happy Day, ο οποίος εμφανίστηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης από τα μακρινά Ιμαλάια.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής εμφανίστηκε στην κάμερα με φόντο τα χιονισμένα βουνά του Νεπάλ, φάνηκε να είναι και αυτός λίγο μπερδεμένος σχετικά με το πως βρέθηκε εκεί.

Σε ερώτηση μάλιστα της συμπαρουσιάστριας του, Σταματίνας Τσιμτσιλή για το πως πήρε την απρόσμενη απόφαση να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι, είπε ότι το μόνο που θυμάται είναι ότι χτες το βράδυ κοιμήθηκε κανονικά στο σπίτι του και όταν ξύπνησε ήταν σε μια απομακρυσμένη πλαγιά της γνωστής οροσειράς.

Η διοίκηση του ALPHA έσπευσε να επισημάνει πάντως ότι το ταξίδι του παρουσιαστή ήταν προγραμματισμένο και σε καμιά περίπτωση δεν σχετίζεται με την οργισμένη αντίδραση του προέδρου του σταθμού, Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος παρενέβη χθες τηλεφωνικά προκειμένου να  επιπλήξει τον παρουσιαστή σε έντονο ύφος για δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι ο παρουσιαστής «ίσως να ξέχασε» ότι επρόκειτο να κάνει το ταξίδι, ενώ πρόσθεσαν ότι θα παραμείνει εκεί μέχρι νεωτέρας προκειμένου να κάνει απαραίτητα ρεπορτάζ για την εκπομπή, όπως το πως παράγεται το αλάτι ιμαλαϊων και τις αναπαραγωγικές συνήθειες των γέτι.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: