Την επιδότηση Ελλήνων σελέμπριτι για να μπορούν να πηγαίνουν στη Μύκονο ζητάει ο Γιώργος Λιάγκας

0
Την επιδότηση Ελλήνων σελέμπριτις ώστε να μπορούν να πηγαίνουν Μύκονο ζητάει ο Γιώργος Λιάγκας

Ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να κρύψει τη θλίψη του για την κατάσταση που επικρατεί στη Μύκονο

Την παρέμβαση του κράτους, ώστε να σταματήσει ο αφελληνισμός της Μυκόνου από εγχώριους σελέμπριτι, ζήτησε σήμερα ο έγκριτος δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας.

Μετά από άρθρο-φωτιά που ανέβασε πρόσφατα στο έγκυρο μπλογκ της συζύγου του, Φαίης Σκορδαλιάγκα, στο οποίο εκφράζει την απελπισία και τον αποτροπιασμό του για την ραγδαία μείωση του αριθμού των Ελλήνων σελέμπριτι στο κοσμοπολίτικο νησί, ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από το κράτος να στηρίξει έμπρακτα τους Έλληνες διάσημους που κινδυνεύουν με αφανισμό.

«Έρχονται οι ξένοι σελέμπριτις και παίρνουν τη θέση των δικών μας. Έχω δει με τα μάτια μου να αφήνουν τις πετσέτες τους σε ξαπλώστρες που άλλοτε κάθονταν Έλληνες. Έχω δει μπάρμεν να σερβίρουν πρώτα τους ξένους και μετά τους δικούς μας ή να τους δίνουν σαμπανιέρες με λιγότερο πάγο.»

«Οι σελέμπριτι της χώρας μας βιώνουν το σκληρό πρόσωπο του κοινωνικού αποκλεισμού και το κράτος δεν κάνει τίποτα.» λέει ο μάχιμος δημοσιογράφος.

Ο κ. Λιάγκας συνεχίζει ζητώντας μέτρα για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων διασήμων στο ιστορικό νησί. «Ο Έλληνας σελέμπριτι της Μυκόνου είναι σήμερα είδος υπό εξαφάνιση και πρέπει να προστατευτεί, όπως η φώκια Μονάχους Μονάχους, η χελώνα Καρέτα Καρέτα και ο Πέτρος ο Πελεκάνος. Ζητώ από το κράτος να επιδοτήσει τη μεταφορά και τη διαμονή τους, αλλιώς το ηλιοκαμένο στέρνο του Πέτρου Κωστόπουλου και τα οπίσθια της Αθηνάς Οικονομάκου σύντομα θα αποτελούν παρελθόν.»

Η κραυγή αγωνίας του διάσημου δημοσιογράφου δεν άφησε ασυγκίνητη την κυβέρνηση, η οποία μέσω της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να αντισταθμίσει την κοινωνική αυτή αδικία, εκδίδοντας επίδομα ξαπλώστρας και κουπόνια σαμπάνιας.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: