Άγαλμα προς τιμήν του Άνεργου Έλληνα τοποθετήθηκε στο μουσείο της Ακρόπολης

0
Το άγαλμα έχει τοποθετηθεί στην κεντρική αίθουσα εκθεμάτων του μουσείου

Το άγαλμα έχει τοποθετηθεί στην κεντρική αίθουσα εκθεμάτων του μουσείου

Έκπληκτοι έμειναν σήμερα οι τουρίστες που επισκέφθηκαν το μουσείο της Ακρόπολης όταν, μπαίνοντας στην κεντρική αίθουσα, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο άγαλμα.

Το άγαλμα, που φοράει μια παλιά μπλούζα και ένα τζιν παντελόνι, απεικονίζει έναν άνεργο Έλληνα και τοποθετήθηκε στο μουσείο με πρωτοβουλία του υπουργείου Πολιτισμού, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ξένων επισκεπτών για τις επιπτώσεις της ελληνικής κρίσης.

Η τοποθέτηση του αγάλματος έχει ήδη προκαλέσει την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας η οποία, μέσω του Άδωνι Γεωργιάδη, κατηγόρησε την κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής για «άκρατο λαϊκισμό» και αμαύρωση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Οι δηλώσεις του βουλευτή πραγματοποιήθηκαν σε τόσο υψηλούς τόνους που αναγκάστηκε να διακοπεί η συνεδρίαση, καθώς δημιουργήθηκε τεχνικό πρόβλημα στα μικρόφωνα της Βουλής.

Από την πλευρά τους πάντως οι ξένοι επισκέπτες φαίνεται να αντιμετωπίζουν το νέο έκθεμα με χιούμορ, καθώς πολλοί που βρέθηκαν στο μουσείο, μετά την αρχική τους έκπληξη επικρότησαν την κίνηση.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: