Στην περιοχή μεταξύ Φιλοθέης και Ψυχικού στρέφονται οι έρευνες για το χαμένο Boeing

0

Η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύτηκε να παράσχει κάθε βοήθεια στις Μαλαισιανές Αρχές, ενώ συγκρότησε επίλεκτο σώμα ταξιτζήδων να συμβάλλουν στην ανεύρεση του χαμένου αεροσκάφους.

Στην αναζήτηση του Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών στην περιοχή μεταξύ Φιλοθέης και Ψυχικού επικεντρώνονται τώρα οι προσπάθειες των αρχών της ασιατικής χώρας, καθώς όλες οι απόπειρες για τον εντοπισμό του έχουν αποβεί μέχρι στιγμής άκαρπες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το αεροσκάφος, το οποίο χάθηκε αιφνιδιαστικά από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα στίγμα, είναι πιθανό να έχει καταπέσει σε ένα από αυτά τα δύο προάστια της Αθήνας, γνωστά και ως «Ελληνικό Τρίγωνο των Βερμούδων» καθότι πάρα πολλοί οδηγοί που εισέρχονται στην περιοχή εξαφανίζονται μυστηριωδώς αλλά επίσης γιατί η βερμούδα είναι προσφιλής ενδυματολογική επιλογή των κατοίκων της.

Η ελληνική κυβέρνηση από την πλευρά της έχει δεσμευτεί να παράσχει κάθε βοήθεια στις μαλαισιανές Αρχές, ενώ συγκρότησε επίλεκτο σώμα ταξιτζήδων να συμβάλλουν στην ανεύρεση του χαμένου αεροσκάφους. Ωστόσο σε κατ’ ιδίαν δηλώσεις τους στο Βατράχι, πηγές της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας εκφράζουν την απαισιοδοξία τους καθώς, όπως λένε, οποιοσδήποτε χαθεί στις περιοχές αυτές είναι εξαιρετικά απίθανο να εντοπιστεί.

«Θυμάμαι μια φορά που είχα στρίψει κατά λάθος δεξιά στο Φάρο Ψυχικού» διηγείται ο Γιάννης Κ. κάτοικος του Δήμου Χαλανδρίου. «Τρεις μέρες προσπαθούσα να βγω. Είχα μείνει από τροφή και νερό και είχα απελπιστεί. Στο τέλος βγήκα στην Κηφισίας κατά τύχη. Είχα άγιο» πρόσθεσε εμφανώς ταραγμένος.

Για συνεχή ενημέρωση σχετικά με την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό του αεροσκάφους καθώς και το πρόγραμμα του κινηματογράφου «Αβάνα», πατήστε εδώ

Δειτε ακομα

Σχολιάστε