Απόλυτα ενημερωμένος για το δημοψήφισμα της Σκωτίας δηλώνει Έλληνας που έχει δει το Braveheart

0
Τον εαυτό του βλέπει στο πρόσωπο του William Wallace ο σύγχρονος Έλληνας

Τον εαυτό του βλέπει στο πρόσωπο του William Wallace ο σύγχρονος Έλληνας

Αισιόδοξος σχετικά με την επικράτηση του «ναι» και απόλυτα κατατοπισμένος σχετικά με το πολύπλοκο θέμα της ανεξαρτητοποίησης της Σκωτίας εμφανίζεται Έλληνας, τις απόψεις του οποίου φιλοξενεί σήμερα Το Βατράχι.

Συναντήσαμε τον Γιάννη Κ., ψυκτικό, στην αγαπημένη του καφετέρια, όπου μας έκανε λεπτομερή ανάλυση των όσων διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στο μακρινό Ηνωμένο Βασίλειο.

«Κοιτάχτε. Είναι απλά τα πράγματα. Οι Σκωτσέζοι είναι σαν κι εμάς» είπε, παίρνοντας μια δυνατή ρουφηξιά απ τον φραπέ του. «Απείθαρχοι, αυτόνομοι. Επίσης, σαν κι εμάς δεν γουστάρουν τους βρωμιάρηδες τους Εγγλέζους, που οι περισσότεροι είναι και γκέι» είπε.

Σε ερώτησή μας για το πώς θα μπορούσε να συντηρηθεί οικονομικά η χώρα μετά από μια πιθανή απόσχισή της, ο Γιάννης μας είπε: «Νταξ μωρέ. Σιγά. Έχουνε πετρέλαια όπως κι εμείς, έχουν τα έσοδα απ τους Ρέιντζερς και τη Σέλτικ, ε τι άλλο χρειάζονται; Άσε που είναι τσιγκούνηδες και δεν ξοδεύουν και πολλά, χεχε» απάντησε γελώντας.

Εντυπωσιασμένοι από την ανάλυση του, τον ρωτήσαμε πώς ξέρει τόσα πολλά για τη Σκωτία και μας είπε: «Κοίτα, δεν έχω πάει, αλλά έχει πάει ένα φιλαράκι μου κι εγώ έχω δει το Μπρέιβχαρτ και το Χαιλάντερ από πέντε φορές. Ε, εντάξει, τι άλλο να ξέρεις.»

Για να δείτε πώς θα ονομάζεται η Σκότλαντ Γιάρντ μετά από πιθανή απόσχιση της Σκωτίας πατήστε εδώ.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: