Επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη» μετά από έλεγχο στο Google Earth

0
Μέλη της οργανωτικής επιτροπής έλεγξαν τους χάρτες της Google και επιβεβαίωσαν ότι η Ελλάδα δεν έχει αποκολληθεί από τις παρακείμενες χώρες

Μέλη της οργανωτικής επιτροπής έλεγξαν τους χάρτες της Google και επιβεβαίωσαν ότι η Ελλάδα δεν έχει αποκολληθεί από τις παρακείμενες χώρες

Επιτυχημένο κρίνεται το συλλαλητήριο για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη που πραγματοποιήθηκε χτες από πολίτες στο Σύνταγμα αφού, όπως προκύπτει από χάρτες του Google Earth, η Ελλάδα βρίσκεται ακόμα σην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Όπως ανακοινώθηκε στη σχετική σελίδα στο Facebook που διοργάνωσε το συλλαλητήριο, μέλη της οργανωτικής επιτροπής έλεγξαν νωρίς σήμερα το πρωί τους χάρτες της Google και επιβεβαίωσαν ότι χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση τους, η Ελλάδα δεν έχει αποκολληθεί από τις παρακείμενες χώρες.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν, απαιτείται συνεχής επαγρύπνηση καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ομάδες ατόμων που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ μεταβαίνουν στα σύνορα με στόχο να σκάψουν τάφρο που θα αποκόψει γεωγραφικά την Ελλάδα από τον ευρωπαϊκό κορμό.

Αυτό, όπως λένε, θα έχει σαν αποτέλεσμα η χώρα να αρχίσει να πλέει προς άγνωστη κατεύθυνση και σε αχαρτογράφητα νερά, με κίνδυνο να κατευθυνθεί προς τη Μαύρη Θάλασσα και τις ρωσικές ακτές.

Η είδηση αυτή διαψεύστηκε πάντως από το μέγαρο Μαξίμου, το οποίο επιβεβαίωσε ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρώπη, με εξαίρεση ίσως την Πελοπόννησο, η οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει αποκοπεί από την ευρωπαϊκή ήπειρο λόγω του Ισθμού της Κορίνθου.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: