Την ικανοποίηση του για το νέο κουμπί dislike στο Facebook εξέφρασε το ΚΚΕ

0
Ο γ.γ. του ΚΚΕ χαιρέτισε τη νέα λειτουργία λέγοντας ότι οι λαϊκοί χρήστες του μόχθου θα μπορούν επιτέλους να κάνουν dislike σε αναρτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου

Ο γ.γ. του ΚΚΕ χαιρέτισε τη νέα λειτουργία λέγοντας ότι οι λαϊκοί χρήστες του μόχθου θα μπορούν επιτέλους να κάνουν dislike σε αναρτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου

Την ικανοποίηση του για την ανακοίνωση του CEO του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ ότι η εταιρεία στο άμεσο μέλλον σκοπεύει να τοποθετήσει κουμπί «dislike» ή «δε μου αρέσει» στις σελίδες της υπηρεσίας, εξέφρασε χτες ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για τη θέση του κόμματος του σχετικά με τη νέα λειτουργία που προανήγγειλε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε πως μολονότι το ΚΚΕ «είναι αντίθετο στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ως εργαλεία του παγκόσμιου καπιταλισμού και αμερικανικού ιμπεριαλισμού » ο ίδιος χαιρετίζει την απόφαση αφού, όπως είπε, «επιτέλους μετά από σκληρούς αγώνες, οι λαϊκοί χρήστες του μόχθου θα μπορούν να εκφράζουν την αντίθεση τους στις λυκοσυμμαχίες άλλων χρηστών, τις αντιλαϊκές αναρτήσεις των μνημονιακών δυνάμεων και του μεγάλου κεφαλαίου και γενικότερα όλες τις αναρτήσεις συνολικά.»

Σε παρέμβαση της η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να προστεθεί κουμπί «επαχθές και επονείδιστο»

Σε παρέμβαση της η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να προστεθεί κουμπί «επαχθές και επονείδιστο»

Εν τω μεταξύ, σε παρέμβαση της η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέφρασε την ενόχληση της που ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν την ενημέρωσε προσωπικά για την νέα αυτή λειτουργία, ενώ χαρακτήρισε θεσμικό ατόπημα το γεγονός ότι το κοινωνικό δίκτυο δεν έχει προβλέψει, εκτός από το dislike, και ένα κουμπί με το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να χαρακτηρίσουν μια ανάρτηση «επαχθή και επονείδιστη» ώστε να μπορεί να το πατάει σε κάθε ποστ του Αλέξη Τσίπρα.

Δηλώσεις πραγματοποίησαν και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, με τον Πάνο Καμμένο να ζητά να μπει κάτω από κάθε ανάρτηση θρησκευτικού περιεχομένου μια παναγίτσα, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε να ενσωματωθεί κουμπί που θα ποστάρει αυτόματα τη λέξη καλημέρα.

Σε δηλώσεις του, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το νέο κουμπί το οποίο, όπως είπε, θα του επιτρέψει να κάνει dislike σε όσους είναι πιο κοντοί από αυτόν ενώ από την πλευρά της η Φώφη Γεννηματά δήλωσε πως η νέα λειτουργία δεν θα την επηρεάσει καθόλου γιατί το Facebook είναι μια μεγάλη οικογένεια και κάνει σε όλους like.

Τέλος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης όταν ρωτήθηκε για τη νέα αυτή λειτουργία του Facebook, ρώτησε τι είναι το Facebook.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε