Την iΤσέπη λανσάρει η Apple μετά το σκάνδαλο «Bendgate»

0
Η νέα τσέπη θα μοιάζει με συμβατικές τσέπες αλλά θα είναι 200% ανθεκτικότερη και 800% ακριβότερη

Η νέα τσέπη θα μοιάζει με συμβατικές τσέπες αλλά θα είναι 200% ανθεκτικότερη και 800% ακριβότερη

Την κυκλοφορία μιας νέας πρωτοποριακής συσκευής με την ονομασία iPocket ανακοίνωσε χτες η Apple, μετά από παράπονα πολλών πελατών της ότι το νέο iPhone 6 λυγίζει όταν τοποθετείται στην πίσω τσέπη.

Σε χθεσινές δηλώσεις του, ο CEO και επίσημος κλώνος του Steve Jobs της εταιρείας, Tim Cook, απαντώντας στους επικριτές της Apple για πρόβλημα που εμφανίζει η συσκευή, είπε:

«Η εργονομική καμπύλωση, την οποία κάποιοι βιάστηκαν να χαρακτηρίζουν «λύγισμα» ήταν ένα από τα πολλά πρωτοποριακά χαρακτηριστικά αυτής της πρωτοποριακής συσκευής που είχε προβλέψει ο μακαρίτης ο Στιβ, με στόχο να προσφέρει πιο πρωτοποριακή εφαρμογή στα οπίσθια του χρήστη. Ωστόσο, αναγνωρίζουμε ότι κάποιοι πελάτες μας δυσαρεστήθηκαν από το πρωτοποριακό αυτό χαρακτηριστικό και θέλουν το πρωτοποριακό τηλέφωνό τους να είναι ίσιο» είπε.

«Για το σκοπό αυτό θα λανσάρουμε άμεσα μια νέα πρωτοποριακή συσκευή, το iPocket, η οποία θα προσαρμόζεται σε κάθε είδος παντελονιού, και θα διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και υφασμάτων, αναδεικνύοντας έτσι την μοναδική προσωπικότητα του κάθε χρήστη» πρόσθεσε.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η συσκευή θα είναι κατασκευασμένη από κράμα τιτανίου που χρησιμοποιείται από τη NASA στις διαστημικές της αποστολές καθώς και ηλιθίου, υλικό που υπάρχει σε αφθονία στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

«Είμαστε βέβαιοι ότι η μεγάλη οικογένεια πελατών της Apple θα αγκαλιάσει το νέο και πρωτοποριακό αυτό προϊόν μας, το οποίο θα προσφέρει enhanced usability, portability, UI design experience καθώς και άλλες λέξεις» κατέληξε.

Σύμφωνα με πηγές της Apple, η τιμή του iPocket αναμένεται να κυμανθεί στα 899 δολάρια για τους πελάτες στις ΗΠΑ ενώ στη χώρα μας θα πωλείται στην ίδια τιμή, αλλά σε ευρώ. Παράλληλα επεσήμαναν ότι το iPocket θα πρέπει να τοποθετείται από εξουσιοδοτημένες μοδίστρες του δικτύου της εταιρείας και όχι από τους ίδιους τους πελάτες ή το χρυσό ψαλίδι της γειτονιάς.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: