Σε πωλήτρια του Hondos Center που προσπάθησε να τον ψεκάσει επιτέθηκε ο Πάνος Καμμένος

0
Ο Πρόεδρος διανύει μια ψυχολογικά δύσκολη περίοδο μετά την διαγραφή της Ραχήλ Μακρή που είχε σαν αποτέλεσμα το κόμμα να μείνει χωρίς στέλεχος με αρμοδιότητα σε θέματα μόδας,

Ο Πρόεδρος διανύει μια ψυχολογικά δύσκολη περίοδο μετά την διαγραφή της Ραχήλ Μακρή, που είχε σαν αποτέλεσμα το κόμμα να μείνει χωρίς στέλεχος με αρμοδιότητα σε θέματα μόδας,

Σε νέο «θερμό» επεισόδιο εμπλέκεται ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μετά από φραστική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον πωλήτριας γνωστού καταστήματος καλλυντικών, όταν σε πρόσφατη επίσκεψη του στο κατάστημα η υπάλληλος προσπάθησε να τον ψεκάσει με κολώνια.  

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Καμμένος προσήλθε στο κατάστημα νωρίς το πρωί και βρισκόταν επί αρκετή ώρα στον διάδρομο με τις βαφές μαλλιών, όταν η νεαρή υπάλληλος τον πλησίασε και –κατά την συνήθη πρακτική του καταστήματος- τον ψέκασε με κολώνια.

Όπως ανέφεραν πελάτες, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει στους παριστάμενους «ποια είναι αυτή η (υβριστικός χαρακτηρισμός); Τι άλλες αποδείξεις θέλετε ότι μας ψεκάζουν;» ενώ στράφηκε κατά της υπαλλήλου, την οποία απείλησε να στείλει σε Χόντο της παραμεθορίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το Βατράχι, ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. διανύει μια  ψυχολογικά δύσκολη περίοδο μετά την διαγραφή της Ραχήλ Μακρή καθότι το κόμμα έμεινε χωρίς στέλεχος με αρμοδιότητα σε θέματα μόδας, ενώ επιβαρυντική για την ψυχολογική του κατάσταση είναι τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφει το κόμμα του στις δημοσκοπήσεις.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: