Αγνοείται η τύχη ταξιτζή που φέρεται να χρησιμοποίησε φλας στο κέντρο της Αθήνας

0
«Λένε ότι κάποιοι τον είδαν να βγάζει φλας για να αλλάξει λωρίδα στην Κηφισίας, αλλά εγώ δεν το πιστεύω» δήλωσε η γυναίκα του άτυχου ταξιτζή

«Λένε ότι κάποιοι τον είδαν να βγάζει φλας για να αλλάξει λωρίδα στην Κηφισίας, αλλά εγώ δεν το πιστεύω» δήλωσε η γυναίκα του άτυχου άνδρα

Αναστάτωση επικρατεί σε συνοικία της Αθήνας μετά την εξαφάνιση ενός ταξιτζή ο οποίος, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, χρησιμοποίησε φλας στο κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας, όταν ο 50χρονος ταξιτζής δεν επέστρεψε στο σπίτι του τη συνηθισμένη ώρα, η γυναίκα του ανησύχησε και κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας για να τον εντοπίσει.

«Μίλησα με την κοπέλα που συντονίζει τα ταξί η οποία μου είπε «φχσφφςςςςς, μιουμιουμιου φχχςςςςς» και κατάλαβα ότι δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του σχεδόν όλη μέρα. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία» είπε ταραγμένη η σύζυγος του αυτοκινητιστή.

Σύμφωνα με την ίδια, η υπόθεση πήρε ύποπτη τροπή όταν λίγο αργότερα δέχτηκε ανώνυμο τηλεφώνημα από συνάδελφο του συζύγου της, ο οποίος της είπε ότι ο άντρας της είναι πιθανό να έχει πέσει θύμα μιας ακραίας μυστικής οργάνωσης ταξιτζήδων που τιμωρεί παραδειγματικά τα μέλη που χρησιμοποιούν φλας, δεν έχουν μαυρισμένο αριστερό χέρι ή δεν έχουν άποψη για την ύπαρξη εξωγήινων.

«Λένε ότι κάποιοι τον είδαν να βγάζει φλας για να αλλάξει λωρίδα στην Κηφισίας στο ύψος των Αμπελοκήπων, αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Κι αν έγινε, θα έγινε κατά λάθος» είπε η γυναίκα του με δάκρυα στα μάτια.

Συγκλονισμένη άλλωστε είναι και η τοπική κοινωνία από την εξαφάνιση του 50χρονου ταξιτζή. Μιλώντας στο Βατράχι, οι γείτονες του τον περιέγραψαν ως έναν ήσυχο οικογενειάρχη, που δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ φλας.

«Αφού να φανταστείτε προχτές που είχαμε πάει σε μια ταβέρνα και του ζήτησα να μας βγάλει μια φωτογραφία με το κινητό, αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει το φλας παρότι ήταν πολύ σκοτεινά» δήλωσε φίλη της οικογένειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι έρευνες συνεχίζονται.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: