Αυξημένα κοινόχρηστα κλήθηκε να πληρώσει ένοικος πολυκατοικίας που έβγαζε πολλές σέλφι στο ασανσέρ

0
Ο νεαρός αρνείται να πληρώσει και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να βγάζει σέλφι

Ο νεαρός αρνείται να πληρώσει και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να βγάζει σέλφι

Ακριβές αποδείχτηκαν οι σέλφι για έναν ένοικο πολυκατοικίας, ο οποίος κλήθηκε να καταβάλλει αυξημένα κοινόχρηστα για υπερβολική χρήση του ασανσέρ.

Όπως κατήγγειλε ο 26χρονος ένοικος στην Ένωση Καταναλωτών, όταν του ήρθαν τα κοινόχρηστα του μήνα διαπίστωσε με έκπληξη ότι είχε χρεωθεί 25 ευρώ παραπάνω για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της πολυκατοικίας.

Ο νεαρός διαμαρτυρήθηκε στον διαχειριστή, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι η συνήθεια του να φωτογραφίζεται συνέχεια στο ασανσέρ έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στους υπόλοιπους ένοικους, που συχνά είναι αναγκασμένοι να περιμένουν πολλή ώρα στο ισόγειο ή τους ορόφους και, κατά συνέπεια, είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει αυξημένα κοινόχρηστα για την συντήρηση του.

«Έμεινα άφωνος» λέει ο νεαρός, που ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram σέλφι με τα κοινόχρηστα. «Στο ασανσέρ τραβάω το πολύ 15 με 20 φωτογραφίες τη μέρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χρεωθώ. Αν είναι έτσι να μας ζητάνε και έξτρα συνδρομή στο γυμναστήριο για τις φωτογραφίες που βγάζουμε μετά τα βαράκια.»

Το περιστατικό πάντως δεν φαίνεται να είναι μεμονωμένο αφού πολλές ελληνικές πολυκατοικίες καλούνται να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο αυτό, με πολλούς διαχειριστές να στρέφονται στη λύση της τροποποίησης του καταστατικού ή την αφαίρεση των καθρεφτών από τους ανελκυστήρες.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: