Τα χαμηλότερα επίπεδα άγχους παγκοσμίως έχουν οι ελληνικές γαλοπούλες

0
Σύμφωνα με την έρευνα τα χαμηλά επίπεδα άγχους της ελληνικής γαλοπούλας αποδίδονται στο τραγούδι «Ο Μπάρμπα Μπρίλιος»

Σύμφωνα με την έρευνα τα χαμηλά επίπεδα άγχους της ελληνικής γαλοπούλας αποδίδονται στο τραγούδι «Ο Μπάρμπα Μπρίλιος»

Ελάχιστα έως καθόλου αγχωμένες είναι οι ελληνικές γαλοπούλες, όπως αναφέρει έρευνα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας ανήμερα της γιορτής του Thanksgiving.

Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα που διεξήχθηκε από το Institut de Glou της Γαλλίας, οι ελληνικές γαλοπούλες εμφανίζουν τα χαμηλότερα επίπεδα άγχους, με τα υψηλότερα επίπεδα στρες να παρατηρούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το φαινόμενο, όπως λένε οι ερευνητές, οφείλεται στην χαμηλή κατανάλωση γαλοπούλας από τους Έλληνες αλλά και το δημοφιλές τραγούδι «Ο Μπάρμπα Μπρίλιος» το οποίο όπως λένε έχει ενισχύσει διαχρονικά την αυτοπεποίθηση της ελληνικής γαλοπούλας, αφού στο τέλος τρώει αυτή τον ήρωα του τραγουδιού.

Νεαρός αναγκάζεται να παραδεχτεί στους γονείς του ότι είναι φαν του Thanksgiving

Εν τω μεταξύ σε κατάσταση σοκ είναι μια οικογένεια στο Μπραχάμι, από την αποκάλυψη ότι ο γιος τους είναι φαν της γιορτής του Thanksgiving. Ο νεαρός προδώθηκε όταν στο οικογενειακό τραπέζι ζήτησε να του δώσουν λίγη σάλτσα κρανμπερι για το ψητό κοτόπουλο που έτρωγαν εκείνη την ώρα.

Στη συνέχεια αναγκάστηκε να παραδεχτεί στους γονείς του ότι είναι φαν της γιορτής εδώ και χρόνια αλλά δεν ήξερε πώς να τους το πει. Μάλιστα αποκάλυψε ότι συχνά επισκέπτεται ψητοπωλείο σε βόρειο προάστιο της Αθήνας, όπου κάθε χρόνο την ημέρα αυτή σερβίρουν πιτόγυρο με γαλοπούλα και κράνμπερι, γεγονός που προκάλεσε τη λιποθυμία της μητέρας του.

«Για καιρό υποπτευόμασταν ότι ο γιος μας έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό αλλά δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι είναι χίπστερ» δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: