Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι ενός χωριού από την ομολογία νεαρού ότι δεν παρακολουθεί Game of Thrones

0
Συγκλονισμένη η μάνα του νεαρού που δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που την βρήκε

Συγκλονισμένη η μάνα του νεαρού που δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που την βρήκε

Αναστατωμένη είναι η μικρή κοινωνία ενός χωριού του θεσσαλικού κάμπου από την αποκάλυψη ότι νεαρός κάτοικος της περιοχής δεν παρακολουθεί Game of Thrones.

Ο νεαρός, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, φέρεται να δήλωσε δημόσια πριν από λίγες μέρες στο καφενείο του χωριού ότι δεν ενδιαφέρεται για τη σειρά, προκαλώντας πανδαιμόνιο μεταξύ των θαμώνων αλλά και σάλο στην τοπική κοινωνία.

«Πέσαμε από τα σύννεφα, δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Πώς να φανταστούμε ότι ήταν από κείνους που δεν θέλουν να βλέπουν φανταστικές ιστορίες με δράκους;» αναφέρουν σοκαρισμένοι οι γείτονες της οικογένειας του νεαρού.

Ωστόσο κάποιοι κάτοικοι λένε ότι τους είχε κινήσει υποψίες το γεγονός ότι ο νεαρός δεν συμμετείχε στο πανηγύρι που στήθηκε στην πλατεία του χωριού, όταν ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης του νέου κύκλου.

Τραγική φιγούρα η μάνα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται άλλωστε και η μητέρα του νεαρού, η οποία δίνει από το υστέρημα της για να πληρώνει τη συνδρομή του δορυφορικού καναλιού. «Εμείς που την Καλίσι την έχουμε σαν κόρη μας, που εκάμαμε τουίτερ να παρακολουθούμε τα χάσταγκ, πώς να αντέξουμε τούτο το κακό που μας βρήκε» λέει με μάτια κόκκινα από το κλάμα.

Εν τω μεταξύ, η οικογένεια του νεαρού ανησυχεί για το ενδεχόμενο κάποιοι κάτοικοι του χωριού να πάρουν το νόμο στα χέρια τους αφού, όπως λένε, οι αιματηρές συμπλοκές μεταξύ συγγενών δεν γίνονται πλέον για τα κληρονομικά αλλά για όσους κάνουν σπόιλερ.

«Πρόπερσι στο μνημόσυνο που κάνουμε κάθε χρόνο στο χωριό για τον μακαρίτη τον Νεντ Σταρκ, δυο οικογένειες πιάστηκαν στα χέρια γιατί κάποιος είπε οτι θα πεθάνει ο Τζώνης ο Ζνόου» λένε.

Ο νεαρός πάντως φαίνεται να μην πτοείται από τις αντιδράσεις και δηλώνει ότι δεν φοβάται τις διακρίσεις που όπως λέει θα υποστεί εξαιτίας της διαφορετικότητας του.

«Το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει περισσότερο από το Game of Thrones είναι κυριολεκτικά όλα τα υπόλοιπα πράγματα στον κόσμο» δηλώνει με θάρρος.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: