Τέλος στην αγωνία των ανδρών υπόσχεται το νέο φρένο συνοδηγού

0
Η εταιρεία υπόσχεται ότι εικόνες όπως αυτή σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν

Η εταιρεία υπόσχεται ότι εικόνες όπως αυτή σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν

Τέλος στην αγωνία των ανδρών που κάθονται στη θέση του συνοδηγού όταν οδηγεί η σύντροφος τους υπόσχεται να δώσει μια νέα συσκευή που παρουσιάστηκε πρόσφατα σε διεθνή έκθεση αυτοκινήτου.

Η συσκευή αποτελείται από ένα δεύτερο φρένο που τοποθετείται στην πλευρά του συνοδηγού και του επιτρέπει να φρενάρει το αυτοκίνητο σε περίπτωση που θεωρεί ότι απειλείται η ζωή του ή η σωματική του ακεραιότητα.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, η συσκευή είναι αποτέλεσμα έρευνας αγοράς, από την οποία διαπιστώθηκε τεράστια ζήτηση μεταξύ του ανδρικού πληθυσμού ηλικίας 18-88 ετών.

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί άντρες που αναγκάζονται να καθίσουν στη θέση του συνοδηγού όταν οδηγεί η κοπέλα τους ή η γυναίκα τους πατάνε με δύναμη το πάτωμα του αυτοκινήτου και προσεύχονται σιωπηλά» τονίζουν εκπρόσωποι της εταιρείας.

Η τοποθέτηση του φρένου είναι υπόθεση λίγων λεπτών

Η τοποθέτηση του φρένου είναι υπόθεση λίγων λεπτών

«Μάλιστα, έχουμε δει περιπτώσεις όπου το πόδι κάποιων ανδρών έχει περάσει μέσα από το πάτωμα, στην προσπάθεια τους να πατήσουν αυτό το αόρατο φρένο»

Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σε λίγα μόνο λεπτά ενώ, εκτός από το δεύτερο φρένο, η εταιρεία σύντομα σκοπεύει να κυκλοφορήσει δεύτερο γκάζι, συμπλέκτη και τιμόνι.

Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που χαρακτηρίζουν σεξιστική τη νέα εφεύρεση. «Μια χαρά οδηγεί η γυναίκα μου, δε βλέπω το λόγο να φτιάξουν ένα τέτοιο πράγμα» μας είπε άντρας που καθόταν δίπλα στη σύζυγό του στο αυτοκίνητο, ενώ αμέσως μετά ψιθύρισε τη λέξη «βοηθήστε με» στον ανταποκριτή μας.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: