Εισιτήρια με 1 ευρώ προσφέρει η Ryanair μέσω του προγράμματος Cycle & Fly

0
Οι επιβάτες που θα επιλέξουν το συγκεκριμένο εισιτήριο θα κάθονται σε ειδικά διαμορφωμένες θέσεις με πετάλια

Οι επιβάτες που θα επιλέξουν το συγκεκριμένο εισιτήριο θα κάθονται σε ειδικά διαμορφωμένες θέσεις με πετάλια

Νέες, ακόμα χαμηλότερες τιμές που ξεκινάνε από μόλις 1 ευρώ ανακοίνωσε η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair, με μόνη προϋπόθεση οι επιβάτες να είναι διατεθειμένοι να κάνουν πετάλι κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την προσφορά μέσω του δικτυακού της τόπου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα χαμηλότερες τιμές και ακόμα λιγότερες υπηρεσίες, εγκαινιάζουμε το νέο οικονομικό εισιτήριο Cycle & Fly, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιβάτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη λειτουργία του αεροπλάνου κατά την πτήση, μειώνοντας έτσι το κόστος του εισιτηρίου τους.»

Η εταιρεία διευκρινίζει ότι για λόγους ασφαλείας οι επιβάτες δεν θα κινούν τους κινητήρες του αεροπλάνου, αλλά κάνοντας πετάλι θα φορτίζουν τις μπαταρίες του ώστε να μειώνεται το συνολικό κόστος λειτουργίας του. Πάντως δεν αποκλείουν κάποια στιγμή στο μέλλον τα αεροσκάφη τους να κινούνται αποκλειστικά με αυτό τον τρόπο, αν αρκετοί επιβάτες ανταποκριθούν στη νέα υπηρεσία.

«Εκτός από τη χαμηλή τιμή, είναι και ένας φανταστικός τρόπος οι επιβάτες μας να γυμνάζονται κατά τη διάρκεια της πτήσης» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις χαμηλές της τιμές, έχοντας περικόψει πολλές από τις περιττές υπηρεσίες που προσφέρουν άλλες εταιρείες όπως μεταφορά αποσκευών, άνετα καθίσματα, τροφή, νερό και τη δυνατότητα χρήσης της τουαλέτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα μελλοντικά σχέδια της Ryanair είναι η τοποθέτηση καθισμάτων στα φτερά του αεροπλάνου αλλά και ο περιορισμός του οξυγόνου που θα μπορεί να καταναλώνει ο επιβάτης σε κάθε πτήση.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: