Το «Νυχτερίδες κι Αράχνες» του Στέλιου Καζαντζίδη επέλεξαν Αμερικανοί παραγωγοί για το soundtrack της ταινίας Μπάτμαν εναντίον Σπάιντερμαν

0

«Γεύση» από Ελλάδα θα έχει η νέα ταινία «Batman vs Spiderman» τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό στις ΗΠΑ.

Γεύση από Ελλάδα θα έχει η νέα ταινία «Batman vs Spiderman», τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο καιρό στις ΗΠΑ. Όπως επιβεβαίωσαν οι παραγωγοί της ταινίας, στο soundtrack θα περιλαμβάνεται το διάσημο τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη, «Νυχτερίδες κι Αράχνες».

Η νέα ταινία ακολουθεί την τάση που επικρατεί στο Χόλιγουντ, με τους υπερήρωες της Marvel Comics να μάχονται ο ένας τον άλλον, και αποτελεί συνέχεια της ταινίας «Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν» και «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» που σημείωσαν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Πάντως όσοι θαυμαστές του Έλληνα λαϊκού ερμηνευτή περιμένουν να ακούσουν στην ταινία το γνωστό τραγούδι ίσως απογοητευτούν αφού όπως λένε οι παραγωγοί το τραγούδι θα διασκευαστεί προκειμένου να συμβαδίζει με τη δράση της ταινίας, με έντονο ρυθμό που θα θυμίζει περισσότερο χορευτική επιτυχία.

Αντίστοιχο remix άλλωστε είχε γίνει και με τη γνωστή «Μισιρλού», το ρεμπέτικο τραγούδι που είχε διασκευαστεί για την ταινία Pulp Fiction του Κουέντιν Ταραντίνο.

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες στα τέλη του 2018, καθώς φέτος συμπληρώθηκαν 87 χρόνια από τη γέννηση του αγαπημένου λαϊκού ερμηνευτή.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: