Σε κατάθλιψη ραδιοφωνικός παραγωγός που δεν πρόλαβε να παίξει πρώτος το Last Christmas

0
«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, νόμιζα ότι υπήρχε χρόνος» λέει ο παραγωγός

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, νόμιζα ότι υπήρχε χρόνος» λέει ο παραγωγός

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ένας παραγωγός ραδιοφωνικού σταθμού, ο οποίος συνειδητοποίησε με φρίκη ότι αντίπαλος σταθμός είχε παίξει πριν απ’αυτόν το γνωστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι Last Christmas.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είχα σκοπό να το παίξω την 1η Δεκεμβρίου, πίστευα ότι ήταν αρκετά νωρίς» μας ειπε με τρεμάμενη φωνή σε τηλεφωνική επικοινωνία ο DJ του ραδιοσταθμού, ο οποίος ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος. «Νόμιζα ότι υπήρχε χρόνος. Πόσο λάθος έκανα.»

Φίλοι του νεαρού εκφράζουν φόβους για την ψυχική του υγεία αφού, όπως λένε, ήταν ιδιαίτερα περήφανος που κάθε χρόνο ήταν ο πρώτος που έπαιζε το τραγούδι πολλές εβδομάδες νωρίτερα από τα Χριστούγεννα.

Ραδιοφωνικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι ο ανταγωνισμός στο χώρο της χριστουγεννιάτικης μουσικής τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα σκληρός και έχει οδηγήσει τους παραγωγούς να φτάνουν σε ακραίες ενέργειες, όπως εκτελέσεις τραγουδιών μπροστά στους αντιπάλους τους για εκφοβισμό.

Σε ένα ιδιαίτερα φρικιαστικό περιστατικό μάλιστα, ένας παραγωγός άφησε στο κρεβάτι ενός αντίπαλου DJ το κεφάλι ενός τάρανδου, που ευτυχώς αποδείχτηκε ψεύτικος.

Πάντως η οικογένεια του νεαρού παραγωγού δεν τον αφήνει από τα μάτια της. «Φοβόμαστε μήπως κάνει καμιά τρέλα και του χρόνου αρχίσει να παίζει το Last Christmas από τον Δεκαπενταύγουστο ή ακόμα νωρίτερα. Το έχει πάρει πολύ βαριά.» μας είπε ταραγμένη η μητέρα του.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: