Συγκλονισμένοι είναι δύο χρήστες Viber που κατάφεραν να συνεννοηθούν τηλεφωνικά

0
Οι δυο φίλοι γιόρτασαν την πρώτη τους επιτυχημένη τηλεφωνική επικοινωνία μέσω της εφαρμογής

Οι δυο φίλοι γιόρτασαν την πρώτη τους επιτυχημένη τηλεφωνική επικοινωνία μέσω της εφαρμογής

Σοκαρισμένοι αλλά και βαθιά συγκινημένοι είναι δύο Έλληνες χρήστες Viber οι οποίοι μπόρεσαν για πρώτη φορά να μιλήσουν μέσω της γνωστής τηλεφωνικής εφαρμογής.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω» λέει ο Κώστας Β, ο οποίος στις 21.49 χτες το βράδυ κατάφερε να πραγματοποιήσει φωνητική κλήση μέσω της εφαρμογής και να μιλήσει με το φίλο του Γιάννη Κ. για δύο ολόκληρα λεπτά. «Όσες φορές είχαμε προσπαθήσει στο παρελθόν να μιλήσουμε, φωνάζαμε τόσο δυνατά που ακούγαμε ο ένας τον άλλον και χωρίς το τηλέφωνο, παρότι μένουμε μισό χιλιόμετρο ο ένας απ’ τον άλλον».

Η είδηση της πετυχημένης κλήσης μεταδόθηκε αστραπιαία μέσω των σόσιαλ μίντια, με πολλούς χρήστες να αρνούνται να την πιστέψουν καθώς, όπως λένε, η ποιότητα των κλήσεων της εφαρμογής είναι αντίστοιχη με δυο κονσέρβες ενωμένες με σπάγκο ή με την επικοινωνία που έχουν δύο δύτες μέσα στο νερό.

Όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή μπορούν συχνά να βρεθούν από την χαρακτηριστική κραυγή «ΕΛΑΜΑΚΟΥΣ» που βγάζουν ανά 10 δευτερόλεπτα ή αγκαλιά με το ρούτερ του σπιτιού τους, κλαίγοντας γοερά.

Ωστόσο, υποστηρικτές του Viber ισχυρίζονται ότι τους έχει βοηθήσει να καταλαβαίνουν πιο εύκολα τις αναγγελίες στα μεγάφωνα των πλοίων.

Πάντως τόσο ο Κώστας Β. όσο και ο Γιάννης Κ. εμφανίζονται διστακτικοί στο να ρισκάρουν μια νέα συνομιλία αφού, όπως λένε, ήδη βρίσκονται σε εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση από το γεγονός ότι αντί για επώνυμο έχουν ένα γράμμα.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: