Νέο κωδικό στο χρωματολόγιο της θα προσθέσει γνωστή εταιρεία χρωμάτων μετά την εμφάνιση της Κατερίνας Στανίση σε τηλεοπτική διαφήμιση

0
Νέο κωδικό στο χρωματολόγιο της λανσάρει η Βιβεχρώμ προς τιμή της Κατερίνας Στανίση

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο χρώμα της εταιρείας θα ονομάζεται Σκουραδί

Μια νέα απόχρωση του καφέ πρόκειται να προσθέσει η γνωστή εταιρεία χρωμάτων Βιβεχρώμ στο επίσημο χρωματολόγιο της, μετά την εμφάνιση της γνωστής λαϊκής τραγουδίστριας Κατερίνας Στανίση σε τηλεοπτική διαφήμιση μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την απόφαση έλαβαν διευθυντικά στελέχη της εταιρείας όταν διαπίστωσαν ότι το χρώμα του δέρματος της δημοφιλούς τραγουδίστριας στην διαφήμιση δεν υπήρχε στους καταλόγους της εταιρείας.

Όπως επεσήμανε ο Διευθυντής της Βιβεχρώμ, κ. Γιώργος Πολυχρωμόπουλος, η διοίκηση της εταιρείας εντυπωσιάστηκε από την απόχρωση της κας Στανίση και έδωσε εντολή στο τεχνικό της τμήμα να συνθέσει άμεσα το νέο χρώμα. Σύμφωνα με τον ίδιο η νέα απόχρωση, η οποία θα συμπεριληφθεί στο χρωματολόγιο της εταιρείας για την επόμενη σεζόν, θα λέγεται Σκουραδί καθώς η δημοφιλής τραγουδίστρια στη διαφήμιση έχει το χρώμα της σκουράδας.

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε το μοναδικό αυτό χρώμα και στους πελάτες μας. Θα είναι έναν τόνο πιο σκούρο από το Ευκοιλιωτί και έναν τόνο πιο ανοιχτό απ’το Τσιρλί. Είναι πραγματικά ένα μοναδικό χρώμα» είπε.

Εν τω μεταξύ, το ενδιαφέρον της για την ενσωμάτωση της απόχρωσης της κας Στανίση στη σειρά καλλυντικών της εξέφρασε και η γνωστή εταιρεία καλλυντικών Mac, στέλεχος της οποίας δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά εντυπωσιασμένοι. Σε συνδυασμό με το υπόλοιπο μακιγιάζ, η κα Στανίση έχει το χρώμα που συνήθως μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν εκραγεί το τζάκι την ώρα που κάποιος έχει το πρόσωπο του κοντά. Εύγε στους μακιγιέρ της διαφήμισης.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: