Στα φαρμακεία θα πωλείται το νέο άλμπουμ των Pink Floyd για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου

0
Σύμφωνα με τους ειδικούς ακόμα και το εξώφυλλο του άλμπουμ έχει ισχυρές κατασταλτικές ιδιότητες

Σύμφωνα με τους ειδικούς ακόμα και το εξώφυλλο του άλμπουμ έχει ισχυρές κατασταλτικές ιδιότητες

Με ιατρική συνταγή για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου και ο οργανισμός τους δεν αντιδρά στα ισχυρά υπνωτικά θα χορηγείται το νέο άλμπουμ των Pink Floyd, ανέφεραν σήμερα πηγές της μουσικής βιομηχανίας με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού από τη νέα δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος. 

Το νέο άλμπουμ, με τίτλο The Endless River, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των δύο μελών του θρυλικού γκρουπ που δεν έχουν τσακωθεί ή δεν είναι νεκροί, του David Gilmour του Nick Mason, καθώς και γνωστής φαρμακευτικής εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο νέο άλμπουμ των Floyd από την κυκλοφορία του Division Bell το 1994, το οποίο είχε προκαλέσει φοβερά χασμουρητά στους φανς του συγκροτήματος.

«Πρόκειται για το τελευταίο μας άλμπουμ, μετά το τελευταίο μας άλμπουμ το 1994. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι είναι το τελευταίο μας άλμπουμ» δήλωσε ο κιθαρίστας, τραγουδιστής και βασικός τσατίλας του συγκροτήματος David Gilmour.

Σχολιάζοντας την απόφαση του το άλμπουμ να χορηγείται μόνο με ιατρική συνταγή, ο Gilmour είπε:  «Το άλμπουμ αυτό θα είναι ένας οριστικός αποχαιρετισμός στους φανς μας, πολλοί από τους οποίους –όπως κι εμείς- βρίσκονται στα πρόθυρα της άνοιας ή πάσχουν από την αϋπνία που ταλαιπωρεί πολλούς ηλικιωμένους. Με αυτό το σκεπτικό άλλωστε γράφτηκε, να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους.»

Εν τω μεταξύ, αναφερόμενος στο πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε σήμερα μέσω ίντερνετ με τίτλο Louder Than Words, ο γνωστός μουσικοκριτικός του περιοδικού Rolling Stone, Papa Woze, έγραψε: «Άκουσα το τραγούδι και, όταν ξύπνησα, ήμουν ενθουσιασμένος. Η ονειρική σύνθεση, η new age ατμόσφαιρα αλλά και οι ίδιες νότες που παίζει ο Gilmour τα τελευταία 20 χρόνια, καθιστούν το νέο άλμπουμ ιδανικό για όποιον πάσχει από Αλτσχάϊμερ ή βρίσκεται παγιδευμένος σε ασανσέρ. Ο τίτλος είναι επίσης ιδανικός γιατί το άλμπουμ μοιάζει σαν να μην τελειώνει ποτέ.»

Στην Ελλάδα το άλμπουμ βρίσκεται σε αναμονή έγκρισης από τον ΕΟΦ, μετά την οποία θα πωλείται δίπλα σε άλλα σκευάσματα όπως το Λεξοτανίλ και το Ταβόρ σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε