Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου

0

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου

Νέες κατηγορίες κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σε σημερινές δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο διαβόητος εγκληματίας Χάνιμπαλ Λέκτερ είχε απελευθερωθεί με βάσει τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Με οξύτατες δηλώσεις του που κυμάνθηκαν πάνω από τα 120 ντεσιμπέλ, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι έχοντας παρακολουθήσει πρόσφατα σε επανάληψη τη γνωστή ταινία στο Netflix, η αποφυλάκιση του διαβόητου εγκληματία τού κίνησε υποψίες, με αποτέλεσμα να διερευνήσει την υπόθεση.

«Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα και με στοιχεία ότι ο Χάνιμπαλ Λέκτερ, αυτός που τρομοκρατούσε και έτρωγε τα θύματα του όπως οι κομμουνιστές, αποφυλακίστηκε με τον νόμο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά από έντονες αντιδράσεις από το Μαξίμου, συγκεκριμένα ότι το 1991 που γυρίστηκε Η Σιωπή των Αμνών στην κυβέρνηση ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ότι ο Χάνιμπαλ δραπέτευσε και δεν αποφυλακίστηκε και επίσης ότι είναι φανταστικό πρόσωπο, ο πρώην υπουργός ανασκεύασε τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι εννοούσε ‘σαν τον νόμο Παρασκευόπουλου’, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι παρασύρθηκε από την ένταση της ταινίας.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: