Απορρίφθηκε η προσφορά του Μπομπ Σφουγγαράκη για αδειοδότηση του Νικελόντεον

0
Απορρίφθηκε η προσφορά του Μπομπ Σφουγγαράκη για αδειοδότηση του Νικελόντεον

Αποκλειστική φωτογραφία του δημοφιλούς σφουγγαριού στη σημερινή δημοπρασία

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για το Βυθό του Μπικίνι μετά την απόρριψη του αιτήματος του εκπροσώπου του Νικελόντεον, Μπομπ Σφουγγαράκη, για αδειοδότηση του γνωστού καναλιού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το Βατράχι, ο γνωστός ήρωας που ζει κάτω από τη θάλασσα σε ανανά ενημερώθηκε σήμερα ότι το κανάλι αποκλείστηκε από την αδειοδοτική διαδικασία, καθώς η πρόταση του να αποκαλύψει την μυστική συνταγή των καβουροπάτι δεν κρίθηκε επαρκής.

Όπως τονίζουν αναλυτές, ο αποκλεισμός του καναλιού είναι πολύ πιθανό να αφήσει χιλιάδες Ελληνόπουλα χωρίς ενημέρωση σχετικά με την υποθαλάσσια επικαιρότητα, αλλά και καίριες εξελίξεις και σε άλλους κρίσιμους τομείς όπως το αν βρήκε τελικά το δρόμο της η Ντόρα η Εξερευνήτρια ή αν μεγάλωσε επιτέλους το Μικρό Μου Πόνυ.

Πηγές του Βυθού του Μπικίνι ωστόσο επισημαίνουν ότι σκοπεύουν να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά του αντιπάλου τους Πλαγκτόν, ο οποίος διεκδικεί επίσης άδεια για δικό του κανάλι, και τον οποίο κατηγορούν για παρατυπίες στην κατάθεση του φακέλου.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: