Ακινητοποιήθηκε από δαγκάνα του Δήμου Αθηναίων η βέσπα του Σταύρου Θεοδωράκη

0
Ο πρόεδρος του Ποταμιού περίμενε αρκετή ώρα τη δημοτική αστυνομία να έρθει να ξεκλειδώσει τη βέσπα

Ο πρόεδρος του Ποταμιού περίμενε αρκετή ώρα τη δημοτική αστυνομία να έρθει να ξεκλειδώσει τη βέσπα

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος βγαίνοντας από τα γραφεία του κομματος του διαπίστωσε ότι άνδρες της δημοτικής αστυνομίας είχαν ακινητοποιήσει τη βέσπα του, με μία από τις γνωστές πλέον δαγκάνες που χρησιμοποιεί ο Δήμος Αθηναίων για την καταπολέμηση του παράνομου παρκαρίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ποταμιού είχε αφήσει «για λίγα λεπτά» τη βέσπα του πάνω στο πεζοδρόμιο έξω από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Σεβαστουπόλεως. Όμως κάποιες υποχρεώσεις τον κράτησαν μέσα στο κτίριο, με αποτέλεσμα η δημοτική αστυνομία να παρέμβει άμεσα και να ακινητοποιήσει το σκούτερ.

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο Έλληνας πολιτικός περίμενε αρκετή ώρα τη δημοτική αστυνομία να έρθει να ξεκλειδώσει τη βέσπα, την οποία χρησιμοποιεί για όλες τις μετακινήσεις του, ακόμα και στο εξωτερικό.

Ο ίδιος μάλιστα ακούστηκε να χαρακτηρίζει το κλείδωμα του δίτροχου «στοχευμένο» από τους πολιτικούς του αντιπάλους, προκειμένου να παρεμποδιστεί καίρια παρέμβαση του στη Βουλή λίγο αργότερα.

Πηγές της δημοτικής αστυνομίας δεν θέλησαν να σχολιάσουν το συμβάν, ωστόσο τονίζουν ότι δεν έχει δοθεί εντολή για το κλείδωμα σκούτερ και μηχανών. Όπως λένε, οι δημοτικοί αστυνομικοί ίσως να έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο ή να προέβησαν σε αυτή την κίνηση για άλλους λόγους, όπως π.χ. το να σταματήσουν τον πρόεδρο του Ποταμιού να εμφανίζεται πάνω σε σκούτερ.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: