Δεκτή η πρόταση της Φώφης Γεννηματά να μπαίνουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Airbnb κάθε καλοκαίρι

0

Δεκτή η πρόταση της Φώφης Γεννηματά να μπαίνουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Airbnb κάθε καλοκαίρι

Πρόταση της Φώφης Γεννηματά να μπουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο γνωστό δικτυακό τόπο μίσθωσης ακινήτων Airbnb για το καλοκαίρι υιοθέτησε η κεντρική επιτροπή του κόμματος στην τελευταία συνεδρίαση της πριν τις διακοπές του Αυγούστου, σύμφωνα με πληροφορίες από την Χαριλάου Τρικούπη.

Πηγές του κόμματος εκτιμούν ότι η κίνηση θα δώσει ανάσα στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, αξιοποιώντας το ιστορικό κτίριο που παραμένει άδειο κατά την διάρκεια της διακοπής των εργασιών της Βουλής, επιτρέποντας σε άλλα σοσιαλιστικά κόμματα ή οργανώσεις του εξωτερικού να το μισθώσουν για συνέδρια ή άλλες δραστηριότητες.

Η απόφαση φαίνεται να ήρθε από την ίδια την Φώφη Γεννηματά, η οποία υποστήριξε πώς με την κίνηση αυτή θα υπάρξει ‘νοικοκύρεμα’ των οικονομικών του κόμματος καθώς τα έσοδα του βρίσκονται στο ναδίρ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επεκταθεί η μίσθωση και στους άλλους μήνες του καλοκαιριού.

Ήδη φαίνεται να έχει ετοιμαστεί η σχετική καταχώρηση, στην οποία θα επισημαίνεται η ιστορική σημασία του κτιρίου, η πρόσβαση στο Μετρό και το κέντρο της Αθήνας ενώ θα δημιουργηθεί εκ νέου χώρος γυμναστηρίου με την βοήθεια του Γιώργου Παπανδρέου.

Η απόφαση πάντως φαίνεται να βρίσκει αντίθετο τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος, όπως είναι γνωστό, δεν παίρνει άδεια καθώς έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ‘οι ανάγκες της χώρας δεν κάνουν διακοπές’, και έχει ζητήσει να παραμείνει σε χώρο μέσα στο κτίριο ακόμα και αν αυτό μισθωθεί.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: