Διαγράφηκε μέλος του ΚΚΕ επειδή δεν μπορούσε να κάνει ομοιοκαταληξία

0
Διαγράφηκε μέλος του ΚΚΕ επειδή δεν μπορούσε να κάνει ομοιοκαταληξία

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για υψηλόβαθμο μέλος του κόμματος που ήταν υπεύθυνο για τα συνθήματα στις πορείες

Στη διαγραφή ενός μέλους της κεντρικής επιτροπής που ήταν υπεύθυνο για τα συνθήματα στις πορείες του κόμματος προχώρησε το ΚΚΕ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον Περισσό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για υψηλόβαθμο μέλος που δεν κατονομάζεται, το οποίο διαγράφηκε καθώς τα συνθήματα που ετοίμαζε δεν έκαναν ομοιοκαταληξία, με αποτέλεσμα να προκαλείται σύγχυση στις πορείες του κόμματος.

Πηγές του Περισσού που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, ανέφεραν ως παραδείγματα της ανεπάρκειας του συγκεκριμένου μέλους, συνθήματα που είχε πει σε πορείες στις οποίες ήταν υπεύθυνος, όπως «Κου-κου-έ, το κόμμα σου Λαέ, αλλά όχι του Λαφαζάνη», «Φονιάδες των λαών, κάτοικοι της βορειοαμερικανικής ηπείρου» αντί για Αμερικάνοι, καθώς και μία περίπτωση που ξέχασε τα λόγια φωνάζοντας «Αγώνας-ρήξη-ανατροπή, η ιστορία γράφεται με πάλη και κάτι άλλο που δε θυμάμαι τώρα» αντί για τη λέξη «ταξική».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την δεύτερη αποπομπή στελέχους του κόμματος μετά την ανακάλυψη ότι άλλο υψηλόβαθμο μέλος δεν μιλούσε με προφορά σαν αυτή του Δημήτρη Κουτσούμπα, όταν είπε τη λέξη «λυκοφιλίες» χωρίς να προφέρει σωστά το «λι».

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: