Σχολή πολεμικών τεχνών για δημάρχους ιδρύει ο Απόστολος Γκλέτσος

0
Ο κ. Γκλέτσος είναι φανατικός θαυμαστής όλων των ταινιών Καράτε Κιντ

Ο κ. Γκλέτσος είναι φανατικός θαυμαστής όλων των ταινιών Καράτε Κιντ

Την πρόθεση του να προχωρήσει στην ίδρυση σχολής πολεμικών τεχνών αποκλειστικά για δημάρχους ανακοίνωσε χτες από την Στυλίδα ο Απόστολος Γκλέτσος, σε ειδική συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε στη μέση του δρόμου.

Μιλώντας στις κάμερες, ο Δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε ότι η σχολή θα λειτουργήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε κτήμα έξω από την πόλη, όπου οι δήμαρχοι θα εκπαιδεύονται στην τέχνη του κικ μπόξινγκ και άλλες πολεμικές τέχνες, αλλά και προηγμένες τεχνικές που ο ίδιος ο κ. Γκλέτσος έχει τελειοποιήσει, όπως για παράδειγμα το πως να μιλάς με περιφρονητικά σηκωμένο χείλος, δοκιμασμένες εκφράσεις αγριάδας για τρομοκράτηση του αντιπάλου και 20 τρόπους να μετατρέψεις το μπεγλέρι σε φονικό όπλο.

Μετά την συνέντευξη πλησιάσαμε τον κ. Γκλέτσο, ο οποίος διέκοψε τον ξυλοδαρμό ενός δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης για να μας μιλήσει.

«Ακούστε κάτι. Πιστεύω ότι οι δήμαρχοι πρέπει να επιβάλλονται με το λόγο. Όμως αν αυτό δεν είναι δυνατόν πρέπει να είναι σε θέση να ρίξουν μερικές ψιλές στην κεντρική εξουσία, άλλους δημάρχους, απείθαρχους πολίτες και γενικά όποιον τους την παίξει στα νεύρα τη δεδομένη στιγμή» είπε.

«Γι’αυτό ίδρυσα και τη σχολή αυτή, η οποία θα λέγεται Dobra Kai, γιατί οι τοπικοί άρχοντες εκτός απ’ το να δέρνουν πρέπει να τα λένε και ντόμπρα» κατέληξε, πριν αποτελειώσει τον δημοτικό σύμβουλο με μια τέλεια εκτελεσμένη εναέρια κλωτσιά.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: