Δυσαρεστημένοι οι γάιδαροι της χώρας από τις δηλώσεις Τσίπρα

0

Δυσαρεστημένοι οι γάιδαροι της χώρας από τις δηλώσεις Τσίπρα

Την έντονη δυσαρέσκεια τους για το φραστικό λάθος του πρωθυπουργού, ο οποίος σε ομιλία του τα μπέρδεψε με τις καμήλες εξέφρασαν σήμερα τα γαϊδούρια της επικράτειας.

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου, εκπρόσωπος των τετράποδων χαρακτήρισε «σοβαρό ολίσθημα» τη δήλωση του πρωθυπουργού σε ομιλία στις ΗΠΑ, στην οποία είπε στα αγγλικά ότι «we have already eaten the camel, now there is the queue.»

«Εμείς δεν στεκόμαστε στη λάθος χρήση της αγγλικής. Αυτά συμβαίνουν. Αυτό που μας θορυβεί είναι η αντικατάσταση μας από τις καμήλες. Πρώτα έφεραν καμήλες για τη συναυλία του Ρέμου στη Μύκονο, ένα νησί που όπως ξέρετε υπάρχουν εκατοντάδες άνεργα γαϊδούρια. Και τώρα αυτό. Τι μας κρύβει αυτή η κυβέρνηση;» γκάρισε ο εκπρόσωπος.

Ο ίδιος επεσήμανε τον σημαντικό κίνδυνο από τις δηλώσεις Τσίπρα για τις παροιμίες της χώρας. «Η Ελλάδα είναι μια χώρα που αποτελείται από 90% παροιμίες. Αν δεν ληφθούν μέτρα σε λίγο τι θα λέμε, ότι δυο κροκόδειλοι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα; Ότι είπε η καμηλοπάρδαλη τον πετεινό κεφάλα ή κατά φωνή κι ο ελέφαντας; Ή μήπως ότι σε κάποιον χάριζαν ιπποπόταμο κι αυτός τον κοίταζε στα δόντια;»

«Καλούμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να λάβουν άμεσα μέτρα για την προστασία των παροιμιών της χώρας, ειδικά αυτών που αφορούν γαϊδάρους. Αλλιώς να φέρουν ζέβρες να τους κουβαλάνε τους τουρίστες κάθε καλοκαίρι» κατέληξε ο εκπρόσωπος.

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη δήλωση του πρωθυπουργού που προκάλεσε την αντίδραση των τετραπόδων:

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: